To je to što me zanima!

Karlovac: U nesrećama teško ozlijeđeni muškarac i dijete

U dvije prometne nesreće lakše je ozlijeđeno još petero ljudi. Nesreću u kojoj je stradalo dijete (14) skrivio je muškarac (37) koji je u krvi imao 1,49 promila alkohola
Vidi originalni članak

Na karlovačkim prometnicama u ponedjeljak se u dvije prometne nesreće teško ozlijedio muškarac (31) iz Ogulina i dijete (14) iz Karlovca, dok je lakše ozlijeđeno još petero ljudi. 

Oko 17,20 sati u Generalskom Stolu je muškarac (23) iz Brinja rizično pretjecao automobil ispred sebe i naglo skrenuo u desno da izbjegne direktni sudar s automobilom kojim je iz suprotnog smjera upravljao Ogulinac (30). U naglom skretanju 23-godišnjak je automobilom udario u zemljanu uzvisinu od koje se odbio i vratio na kolnik, te zadnjim dijelom vozila udario u prednji kraj automobila Ogulinskih registracijskih oznaka. Teške tjelesne ozljede je zadobio putnik (31) iz Ogulina, dok su se oba vozača lakše ozlijedila. Protiv 23-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava. 

U drugoj prometnoj nesreći je pak pijani Karlovčanin (37) oko 21 sat u Karlovcu prilikom skretanja u Bolničku ulicu oduzeo prednost prolaska automobilu kojim je upravljao muškarac (22) iz Draganića koji nije mogao izbjeći sudar. U sudaru se teško ozlijedilo dijete (14) koje se nalazilo u autu 22-godišnjaka, dok su oba vozača i suputnik 37-godišnjaka zadobili lakše ozljede. U trenutku nesreće 37-godišnjak je u krvi imao 1,49 promila alkohola. Materijalna šteta je više desetaka tisuća kuna.


Idi na 24sata

Komentari 3

  • sara122 01.05.2012.

    Auto u "žicu", njega u buksu na hlađenje, dobra novčana kazna, a ako ponovi kaznena i ćorka. Nema druge.

  • tatamlata 01.05.2012.

    Kad ce pijanci koje uhvate za volanom bit zatvarani sve dok se potpuno ne otrezne (i jos dan+ da trijezni i mamurni gledaju kako im izgledaju pijani "kolege". To bi znatno smanjilo broj pijanih za volanom.

  • mimi mala 01.05.2012.

    Evo, u obje nesrece, suputnici (ni krivi ni duzni) tesko ozljedeni a vozaci koji su skrivili nesrecu lakse ! Stvarno vrijedi ona " budale i pijance i Bog cuva"

Komentiraj...
Vidi sve komentare