To je to što me zanima!

Karlovački rotor najljepši je u Hrvatskoj? Ima jaku simboliku

Karlovac je nakon nekoliko mjeseci dobio uređeni rotor na raskrižju ulica Rakovac, Domobranske i Radićeve. Najupečatljiviji detalj je drveni čamac koji simbolizira karlovačke rijeke
Vidi originalni članak

Nakon višemjesečnih radova na rekonstrukciji dijela Radićeve te Ulice Rakovac i Domobranske, uređen je i rotor na njihovom raskrižju. 

Tema uređenja je vrlo zanimljiva. Naime, na rotoru je postavljen drveni čamac koji simbolizira karlovačke rijeke. Kroz rotor se provlači i korito rijeke od oblutaka kamena s kombinacijom travnjaka i cvjetnjaka. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • berea 11.05.2019.

    Dobro,rotor je u redu,iako je već davno trebao biti tu.Možda ne,,Najljepši” ali rotor.Muče mene,a vjerujem i većinu mojih sugrađana,šahtovi,na novo asfaltiranim pristupnim cestama.Cik,cak ,ali uglavnom kotačima ih većinu nemožeš izbjeć.Neće proći ni ovo ljeto,poklopci će se klimat.Na veselje vozača koji svakodnevno koriste te prometnice, vjerujem i okolnih stanara u noćnim satima.

  • kara marko 10.05.2019.

    Ha, ha, najljepši rotor u Hrvatskoj. Nije loš ali očito da novinar baš i nije vidjeo mnogo kružnih tokova po Hrvatskoj. Više bi pahala klupa, s obzirom na broj zaposlenih u realnom sektoru. Još bolje autobus, bolja simbolika.

  • goricni 10.05.2019.

    Nist posebno

Komentiraj...
Vidi sve komentare