To je to što me zanima!

Karlovčanka (50) preko poruka vrijeđala sina zbog loših ocjena: 'Đubre, srami se', sud je kaznio

Sin je na ročištu izjavio da ga je 'uznemirio navod u kojem mu majka govori da se baci pod vlak i da se ubije', ali i da to nije povrijedilo njegovo dostojanstvo
Vidi originalni članak

Ženu iz Karlovca (50)  proglasili su krivom i osudili jer je u SMS porukama vrijeđala sina (18) zbog loših ocjena u školi. Sudac je Ona je u rujnu prošle godine počinila psihičko nasilje u obitelji jer je slala sinu poruke preko aplikacije WhatsApp, vrijeđajući ga pogrdnim riječima, presudio je sudac.

- Srami se psihopate bolesni, šupčino. Gadiš mi se, ubi se đubre jedno, baci se pod vlak da ispadne da si žrtva. Ja sam te rodila, ja ću te i zadaviti - napisala je majka sinu.

BIVŠI KANCELAR Kurzu osam mjeseci zatvora uvjetno zbog lažnih iskaza

Na sudu se branila rekavši da je bila revoltirana zbog sinovih slabih ocjena, agresivnijeg ponašanjem te zato što je odustao od izvanškolskih aktivnosti, piše Danica.

- U očaju sam doista sinu slala poruke putem aplikacije WhatsApp u kojima sam ga vrijeđala pogrdnim riječima koje su navedene u optuženju i kojih se sramim-  rekla je majka.

Sin je na ročištu izjavio da ga je 'uznemirio navod u kojem mu majka govori da se baci pod vlak i da se ubije', ali i da to nije povrijedilo njegovo dostojanstvo.

OBDUKCIJA ĆE UTVRDITI UZROK SMRTI Tragedija u Medulinu: Pronašli tijelo muškarca u autu. Riječ je o iskusnom rovinjskom surferu?

- Želim da se naši odnosi normaliziraju. U međuvremenu sam se odselio u studentski dom i sada studiram u Zagrebu- zaključio je sin.

Karlovčanka je, inače, visokoobrazovana žena i dosad nije prekršajno kažnjavana. Sutkinja ju je kaznila s 300 eura i mora platiti 20 eura troškova postupka. Presuda je nepravomoćna.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Oksimoron_1 26.02.2024.

    Totalno skrenula; pa tako se ne razgovara niti sa stokom. Čovjek može izreći i kritike, zahtjeve, naredbe...normalnim tonom, i riječima. Vrijeđati ikoga kada želiš da uoči svoje greške, zablude....govori sve o takvoj osobi. Nema veze što joj je to sin, njeno dijete...pa upravo zato treba uložiti volju, trud....

  • Vlad 26.02.2024.

    Što su sve meni rekli, ne samo roditelj,i kad sam nešto napravio. Poslije, kad su se ohladili, njima je bilo gore nego meni kome RIJEČI u afektu nisu izazvale NIKAKVU uznemirenost.

  • Sasadm 26.02.2024.

    bogami ni kod mene

Komentiraj...
Vidi sve komentare