To je to što me zanima!

Interaktivna karta otkriva: Koliko ljudi se cijepilo i s koliko doza u vašem gradu ili općini?

Interaktivna karta HZJZ-a pokazuje nam koja se općina najbolje cijepi u državi, a isto tako možemo vidjeti i gdje se najviše cijepilo građana s obje doze, a gdje samo jednom
Vidi originalni članak

Prema jučerašnjem izvještaju Nacionalnog stožera, u Hrvatskoj se cijepilo 65,42 posto odraslog stanovništva, odnosno njih 60,7 posto je potpuno cijepljeno, no HZJZ je objavio i interaktivnu kartu koja nam pokazuje kako to izgleda na razini države. 

Tako možemo na karti vidjeti podatke sve do razina općina, gdje je puno jasniji prikaz procijepljenosti Hrvatske. Što je boja tamnija crvena, tu je procijepljenost najniža, a nijanse narančaste, pa prema žutome, pokazuju nešto višu procijepljenost. To je i podatak koji se odnosi na većinu države, kad se gleda podatak za drugu dozu. 

'IDE DISTRIBUCIJA DILJEM HRVATSKE' U Hrvatsku stiglo 50 tisuća doza Pfizerovog cjepiva za djecu od 5 do 11 godina, evo koji su uvjeti

Zelenom bojom, pa prema plavoj, prikazuju se područja gdje je procijepljenost najbolja, odnosno iznad 60 posto. Tako možemo vidjeti Skrad, Bašku, Saborsko ili Sali, koji su iznad 60 posto cijepljeni drugom dozom.

 

Interktivnu kartu možete pogledati OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 13.12.2021.

    Zabole me

  • VolbeatDbv 13.12.2021.

    Koga briga

  • Busi 13.12.2021.

    Slijedeca dva tijedna su ključna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare