To je to što me zanima!

Kaštel Kambelovac: Majku prvo zatukao pa je zadavio

A. Z. (38) ubio je svoju majku I. Z. (59) oko 15 sati u mjestu Kaštel Kambelovac kod Splita. Najprije ju je zatukao, a zatim zadavio. Svi su psihički bolesni
Vidi originalni članak

A. Z. (31) ubio je svoju majku I. Z. (59) oko 15 sati u mjestu Kaštel Kambelovac kod Splita. Najprije ju je zatukao, a zatim zadavio. Kako se doznaje iz policijskih izvora, oboje su psihički bolesnici, a A. Z. je već pokušao ubiti majku 1. kolovoza ove godine. Tada je završio na liječenju. Također je već poznat policiji od ranije po nasilju u obitelji. Njegov stariji brat služi zatvorsku kaznu zbog prodaje droge. A. Z. trenutno se nalazi u policijskoj postaji i nad njim se vrši kriminalistička obrada.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • K i t t y 23.08.2008.

    Ne u Vrapče, već u podrum u Firule za početak! Al ako su psihijatrijski slučajevi oboje, a on je \"otprije poznat policiji\" - ostaje u zraku vječito pitanje: Zašto institucije nisu radile svoj posao?

  • Kakma 23.08.2008.

    To je stvarnost danasnje Hrvatske,jer jednostavno se nitko ne brine o takvim psihickim bolesnicma.Rezultat je ovaj i onaj u Puli,a bojim se da ce toga biti sve vise.

  • Miso26 23.08.2008.

    Šta to vrijedi kad će ga pustiti ova naša država, dali su mu priliku za drugi put i to je iskoristio. Umjesto da su ga odmah pritvorili do kraja. Tko jednom pokuša ubiti, on će to i ponoviti a naša država je slijepa.( imao je dobro vladanje )!!!! pa ga pustili. Sramotno i žalosno ali istinito, bitno da idemo dalje

Komentiraj...
Vidi sve komentare