To je to što me zanima!

Katalin Liptak: Neću odustati dok Čačić ne bude u zatvoru

Katalin Lipták, vozačica Škode u koju se na autocesti prema Budimpešti Chryslerom zabio Čačić, kaže da vjeruje u pravdu i očekuje krivca iza rešetaka
Vidi originalni članak

On za mene nije čovjek, rekla je Katalin Lipták govoreći o Radimiru Čačiću za Večernji list. Vozačica Škode u koju se na autocesti prema Budimpešti Chryslerom zabio naš novi ministar gospodarstva i potpredsjednik Vlade ne može se pomiriti s gubitkom. U sudaru prije točno dvije godine izgubila je supruga i majku. U razgovoru za Večernji list rekla je da se u to vrijeme Čačić raspitivao smije li doći na pogreb. Nije mu dopustila jer ga, kaže, nije mogla vidjeti.

- On nema nikakvih osjećaja ni ljudskosti. Upropastio mi je život. Na suđenju nije me ni pogledao niti pružio ruku - kazala je.

- Budući da je priznao dio krivnje zadovoljilo bi me da ga osude najmanje na tri godine zatvora. Neka i on osjeti bol. Ako ne bude išao u zatvor, privatno ću ga tužiti. Neću odustati dok živim - dodala je Lipták, kojoj je nepojmljivo da se Čačić nije povukao iz politike. Rekla je kako joj nije jasno zašto ga je Milanović izabrao za pomoćnika te zašto su ga Hrvati izabrali iako svi znaju da je Čačić lagao.

>>> Više pročitajte OVDJE.


Idi na 24sata

Komentari 92

  • zoran_zg 08.01.2012.

    Kostelić je danas vozio po magli i skoro pobjedio

  • eurofob 08.01.2012.

    Samo daj ,tuzi ga zatvori mi ga ne podrzavamo to je milanovicev igrac,nek odgovara kao i drugi obicni ljudi.Iako maram priznati covjek nema morala,ali ne cudi pa on je politicar..

  • bbbbb 08.01.2012.

    Kradimire,ova će ti glave doći, budi siguran da neće odustati niti da češ je moći kupiti.Počni trenirati da te g..e u bajboku,dosta si ti g...o druge.Ima Boga!

Komentiraj...
Vidi sve komentare