To je to što me zanima!

Katastrofa: Evo kako Mađari hrane izbjeglice u kampovima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U mađarskom izbjegličkom kampu Reske vladaju nehumani uvjeti. Izbjeglice dobivaju hranu na način da im je bacaju u zrak pa tko što uhvati. Pogledajte video
Vidi originalni članak

Iako je UNHCR već prije kritizirao Mađarsku zbog nehumanih uvjeta u izbjegličkom kampu Reske stanje se tamo pogoršava. Kamera je zabilježila način kako se u kampu hrane ljudi koji ondje privremeno borave.

Hrana im se baca u zrak pa tko što uhvati. Tristotinjak izbjeglica pokušavalo je doći do paketića hrane i vode koje su policajci s maskama bacali prema masi ljudi.

POGLEDAJTE VIDEO: Sramotno 'dijeljenje' hrane u izbjegličkom kampu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovu šokantnu snimku podijelio je jedan austrijski političar. On je kazao da je sramotno stanje zabilježila njegova supruga koja je ondje boravila prije dva dana.

Idi na 24sata

Komentari 430

  • okar 21.09.2015.

    Neznam di če stat 35 miliona izbjeglica ,šta če jest,šta čemo mi jest?crno nam se piše,za koji mjesec svi političari i bogatuni evrope če zbrisat iz država a nas ostaviti na cjedilu na milost i nemilost(nažalost stvarno čemo se kupati samo u čemu?

  • MUNGOS44 12.09.2015.

    Neka budu sretni što su i dobili hranu.

  • okar 12.09.2015.

    ne žalim ih,gurnuče nas ponovno u rat,,briga me za mene, ali naša djeca,žene i starci zar čemo im dopustiti da ih kolju da ih muče,da nam otmu našu Hrvatsku,moramo biti spremni,sve neprijatelje koji dođu u ljepu našu ubijati bude ubijen bez milosti...bez zarobljenika...

Komentiraj...
Vidi sve komentare