To je to što me zanima!

Katolička crkva platila 120 mil. dolara žrtvama zlostavljanja

Tijekom 2013. i 2014. oko 600 svećenika u SAD-u je optuženo za pedofiliju. Za 130 tužbi utvrđeno je da su osnovane, 243 se istražuje, a ostale nisu dokazane
Vidi originalni članak

Američka Katolička crkva u zadnje je dvije godine platila 120 milijuna dolara za odštetu žrtava seksualnog zlostavljanja te 30 milijuna za programe borbe protiv pedofilije, objavila je Konferencija američkih biskupa. 

Američka crkva svake godine izdaje izvješće o optužbama za zlostavljanje. Tijekom 2013. i 2014. oko 600 svećenika je optuženo za pedofiliju. Za 130 tužbi utvrđeno je da su osnovane, 243 se istražuje, a ostale nisu dokazane.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • SvPetar_1 19.04.2015.

    In God we trust. Go America

  • TiborVuk 19.04.2015.

    Jeftinije bi prošli da su plačali žrtvama na ruke .... i njih mentalno zdrav čovjek nebi smio smatrat svečenicima,to su monstrumi koji se iza crkve skrivaju u pedofilskim haljama jer koji bi čovjek koji je istinski vjernik i zaređen to radio? S druge strane mislim da celibat uvelike pridonosi tome,nije uzrok jer pedofil je pedofil al potiče nagon a i zanimljivo je kako su u 99% slučajeva dječaci žrtve,znači gay pedofili.

  • PetarRavlić_1 19.04.2015.

    vatikan i njhovi poltroni illuminati su sotonistička pederastija pedofila koja sprovodi masovna silovanja djece, žrtvovanje djece i ispijanje njihove krvi i jedenja dječjeg mesa kao i genocid od pamtivjeka. Svi su oni sotonisti koji se klanjaju babilonsko, izraelsko i egipatskim bogovima. Oni ne vjeruju u isusa krista kojem je pravo ime Đošua Ben David jer isus je ISIS a krist raspelo koje simblizira incest nimroda i njegove majke semarimis s kojom su imali djete tamuza a što crkva zove svetim trojstvom. Past ćete i vi bando krvoločna a onda ćemo vam presuditi gore nego u paklu. ;P

Komentiraj...
Vidi sve komentare