To je to što me zanima!

'Kavu i malo mlijeka na Čiovu su mi naplatili čak 18 kuna!'

Neki od naših ugostitelja posebno su kreativni za vrijeme turističke sezone, u što se uvjerila i gošća jednog naizgled sasvim običnog kafića u Okrugu Donjem na otoku Čiovu
Vidi originalni članak

Kolegica nam se javila nakon neugodnog iskustva kojeg je doživjela u kafiću u Okrugu Donjem na Čiovu i koje je eklatantan primjer varanja gostiju, piše Večernji list i donosi fotografiju nesvakidašnjeg računa. 

Naime, na njemu su dvije stavke - Espresso po cijeni do osam kuna te dva decilitra mlijeka po 10 kuna. 

Evo u čemu je bila 'fora'. 

- Sjela sam na kavu u Okrugu Donjem na Čiovu i naručila kratki espresso s malo hladnog mlijeka sa strane. Nakon toga žena donese espresso, dva deci mlijeka, i naplati sve ovo 18 kn! Ja je pitam: 'Dobro, koji je to način?', a ona mi kaže: 

- Mi to tako naplaćujemo kad nas gosti ovo traže.

- Tako se varaju turisti! Kava s malo hladnog mlijeka, pa onda naplatiš gostu kavu s mlijekom! Strašno - zaključila je gošća kafića nakon ovog iskustva na Čiovu. 

Idi na 24sata

Komentari 95

  • 25.08.2019.

    A i frajerica bi narucila espresso, tj kavu bez mlijeka plus "sa strane" mlijeko koje nebi platila. Sta nije odmah narucila po 3-4kn skuplji macchiato...To uvijek tako bude, zelis usparati pa se zajebes. Neka joj je.

  • 25.08.2019.

    Malo mlijeka "sa strane". Postoji kava s mlijekom, a postoji i mlijeko "sa strane". Dakle 2 dcl mlijeka. Ali eto, još jedna "senzacija" u novinama. Ja neznam kako se ljudima da slati fotografije i pisati priču medijima zbog ovako nečeg, a samo se sramote.

  • rođo101 25.08.2019.

    nerazumijem u čemu je ovdje problem,ako si tražila mlijeko sa strane dobila si ga? druga stvar je ako si ti mislila da ćeš dobit mlijeko gratiš! pa i u zagrebu plaćaš kavu s mlijekom skuplje negdje 1kn negdje čak i 2kn u odnosu na kavu bez mlijeka. ovo nije nikakav zajeb,nego samo želja da se dobije malo mediske pozornosti,a oblati i onako već dovoljno oblaćženi turizam. SRAM TE BILO, nauči se šta je kava,šta je kava s mlijekom,a šta je kava i mlijeko sa strane

Komentiraj...
Vidi sve komentare