To je to što me zanima!

Kazna zbog sladoleda: Zatvorili curicu u kutiju, do jutra umrla

Ame Deal (10) su tjerali da jede pseći izmet, hoda bosa po užarenom asfaltu i za kaznu zatvarali u kutiju. Curicu je zlostavljala cijela obitelj. Njezina rođakinja je osuđena na smrtnu kaznu
Vidi originalni članak

Samantha Allen je osuđena na smrt zbog upletenosti u ubojstvo njezine rođakinje Ame Deal (10).

Sammantha i njezin muž John Allen su Deal zatvorili u plastičnu kutiju i ostavili je preko noći na dvorištu kuće u Phoenixu u srpnju 2011. godine. Djevojčicu su tako kaznili jer je ukrala sladoled. Curica je pronađena mrtva u kutiji naredni dan. Ugušila se.

Obitelj je prvo tvrdila da se curica sakrila u kutiju jer se igrala skrivača i da se slučajnu ugušila. Kasnije su priznali da su curicu stavili namjerno u kutiju i zatvorili. Allen je osuđena za ubojstvo prvog stupnja.

Mediji su u utorak objavili da je osuđena na smrtnu kaznu na sudu u Arizoni. Dok su čitali presudu, Samantha je držala pognutu glavu i činilo s da se trese i plače.  

Sutkinja je rekla da je odluka o smrtnoj kazni donesena prije svega jer Allen nije pokazivala kajanje. Allen su prevezli u zatvor Perryville gdje se nalaze druge dvije žene koje su u toj saveznoj državi osuđene na smrtnu kaznu. Bit će u samici 23 sata dnevno.  Ame su zlostavljali i drugi članovi obitelji. Tjerali su ju da jede pseći izmet, da spava u tuš kabini, i i da bosa hoda po užarenom asfaltu. Dijete je bilo mršavo i prljavo. A slučaj je zgrozio čak i iskusne detektive. 

Njezina teta Cynthia Stoltzmann i baka Judith Deal također su priznale da su curicu zatvarale u kutiju i tako ju kažnjavale. Stoltzman je dobila 25 godina zatvora, a David Deal, otac ubijene curice također je osuđen na kaznu zatvora. John Allen, Sammanthin muž, čeka suđenje koje bi trebalo početi na jesen.  

Idi na 24sata

Komentari 46

  • PATRICIA 22.08.2017.

    Zbog sudjelovanja u takvom mucenju jadnog djeteta svi odreda bi trebali biti osuđeni na smrtnu kaznu.

  • Mél.C.B.🌼 14.08.2017.

    Super-jedna psihopatkinja manje!

  • Toli 12.08.2017.

    To sve ludo......

Komentiraj...
Vidi sve komentare