To je to što me zanima!

Kazneno će prijaviti tri učenika koji su tukli nastavnika (47)

Bjelovar: Napadači su zaprijetili Draženu Cvetkoviću (47) da će ga opet istući. Napali su ga jer je priskočio u obranu učenika svoje Medicinske škole
Vidi originalni članak

Bjelovarska policija dovršila je kriminalističku obradu vezanu uz ovotjedni napad na profesora latinskog jezika Dražena Cvetkovića (47) ispred Medicinske škole u Bjelovaru. Podnijet će kaznene prijave protiv napadača, a rezultate istrage proslijedit će Centru za socijalnu skrb kao i školi koju pohađaju trojica učenika koji su u ponedjeljak tukli profesora jer je skočio u obranu učenika svoje škole. 

Potvrđeno nam je da su dvojica od trojice napadača već ranije poznata policiji zbog kaznenih djela s elementima nasilja. 

Jedan napadač je Dražena Cvetkovića (47) rukom uhvatio oko vrata, a drugom ga udarao po glavi, dok su ga druga dvojica udarala po glavi i tijelu. Sutradan su zaprijetili profesoru da slijedi repriza.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • axlica 26.03.2011.

    'Potvrđeno nam je da su dvojica od trojice napadača već ranije poznata policiji zbog kaznenih djela s elementima nasilja. ' jebite se vi borci za ljudska prava, ovo ne zaslužuje živjeti i trebalo bi biti riješeno sa 3 metka. mislim da bi svi bili sretni. pa i majke i očevi tih izroda

  • eurodiesel 26.03.2011.

    To je hrvatska mladež bez budućnosti koja će za par godina kukat i vikat kako mu nitko nije satkao uvjete za bolji život i budućnost!! Naravno neće biti krivi oni već uvijek to biva netko drugi!!

  • mikki39 25.03.2011.

    država bez morala,reda,zakona,kulture,policije,pravosuđa....DEBILANA

Komentiraj...
Vidi sve komentare