To je to što me zanima!

Kaznili ga sa 7000 kuna jer je uznemiravao dupine

Dok je divljao I. M. je pratila policija koja ga je prijavila za ugrožavanje zaštićene vrste. Glisirao je među 30-tak dobrih dupina u moru kraj Pule
Vidi originalni članak

I.M. (52) iz Gologorice u Istri kažnjen je sa 7000 kuna ili 24 dana zatvora jer je uznemiravao jato dupina. Kaznio ga je Prekršajni sud u Puli jer je u rujnu prošle godine glisirao među 30-ak dobrih dupina, zakonom zaštićene vrste, pokušavajući ih prestojiti u nekoliko manjih grupa.
- U pulskome akvatoriju vozio se gliserom u blizini turističkog naselja Verudela oko jata dupina i vožnjom među njima pokušavao izvoditi razne vratolomije te se tako pohvaliti pred publikom koja ga je promatrala - rekla je policija.
Cijeli “performans” pratila je policija koja ga je prijavila Odjelu za pravne i inspekcijske poslove nadzora zaštite prirode u Rijeci, a oni su prijavu dostavili pulskome Prekršajnom sudu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • happynutty 02.06.2008.

    @nix_zgd: oni koji te ne pojedu kad te sretnu u moru;)

  • realna123 02.06.2008.

    steta divnih životinja,,,ali ima i većih kriminalaca od njega,koji ispijaju kavu na špici...i boli ih dupe za sve...Vjerojatno čovijek nij e ni bio svjestan sta čini,vjerojatno se malo poigrao...u,ipak mi je zao dupina!!!!ali napominjem,ima i gorih kriminalaca od vozača glisera!

  • nix_zgd 02.06.2008.

    kakvi su to ˝dobri˝ dupini?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare