To je to što me zanima!

KBC Split: 'Policajac je slomio bedrenu kost i operirali smo ga. Prerano je za prognoze...'

Prema voditelju Odjela za opću i gerijatrijsku ortopediju i traumatologiju KBC-a Split, tijekom srijede i četvrtka u bolnicu je stigao tek jedan ozlijeđeni navijač. 'Plaše se da ne dođu pod istragu', kaže liječnik
Vidi originalni članak

Tijekom večeri zaprimili smo osam policajaca na obradu i jednog navijača. Šest policajaca obrađeno je odmah na Hitnom prijemu. Radilo se o nagnječenjima, obrađeni su i pušteni na kućnu njegu, rekao je u četvrtak Josip Knežević, voditelj Odjela za opću i gerijatrijsku ortopediju i traumatologiju KBC-a Split u kratkoj izjavi za medije.

POGLEDAJTE VIDEO:

U toj bolnici obrađeni su zasad svi oni ozlijeđeni u jučerašnjem divljanju huligana i smirivanju situacije nakon utakmice Hajduka i Dinama u Splitu.

Kako je naveo liječnik, sedmi policajac koji im je stigao imao je opekline glave i vrata. I njega su obradili u ambulanti te su ga pustili na kućnu njegu. Osmi policajac je prošao s teškim ozljedama noge.

- On je zadobio prijelom bedrene kosti. Operiran je i nadam se da će biti u redu. Zasad je prerano za dugoročne prognoze - rekao je liječnik Knežević.

Što se jednog navijača tiče, rekao je i kako je on imao ozljede vrata i glave. Na pitanje, kako to da ih u bolnicu nije došlo više s obzirom na opseg nereda, rekao je:

- Možda je bilo još ozlijeđenih, no vjerojatno se nisu javili radi toga što bi ušli u istragu - kazao je liječnik.

 

 

 

 

Samo jedan navijač zatražio je pomoć.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kristina.vincetic 05.04.2024.

    Jako je tuzno cuti o ozljedi policajca, nadam se brzom oporavku i sto manje posljedica. Nadajmo se najboljem za njega.

  • stvarni 04.04.2024.

    Nije to paliti rotirku za vozačima ,ili iskakati iz zasjede za mjerenje brzine...itd....

  • Florijan1974 04.04.2024.

    Ozljeda na radu. Tko se pendreka laća...njegov je izbor, . a država sto posto bolovanje plaća.

Komentiraj...
Vidi sve komentare