To je to što me zanima!

Kćer od pet godina danima je tukao čekićem i šakama

Srbija: U bolnicu u Nišu 24. kolovoza primljena je teško ozlijeđena djevojčica, a policija je utvrdila da ju je otac tukao u unajmljenom stanu u Nišu
Vidi originalni članak

Srpska policija u Nišu uhitila je Batu G. (38) zbog sumnje da je kćeri (5) slomio rebra i ozlijedio joj unutarnje organe. Nju su 24. kolovoza primili u nišku bolnicu s ozljedama prsnoga koša i gušenjem te ustanovili brojne ozljede. Liječnik Miroslav Stojanović rekao je za Blic kako ju je pitao odakle joj ozljede, a ona je rekla da ju je otac tukao šakama i čekićem. Blic neslužbeno doznaje da je uhićeni Bata rekao kako je kćer tukao jer je plakala i prijetila da će se ubiti. Otac ju je početkom kolovoza doveo u unajmljeni stan u Nišu gdje ju je danima tukao, a to su policiji potvrdili svjedoci.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • user_23463 02.09.2009.

    Istim čekićem samo malo jače i sa kontra strane također u glavu, riješena stvar. Koji k.... trošiti uopće lovu na papirologiju sudskih troškova na takvo smeće

  • saloma 02.09.2009.

    @trešnja, nisu svi veliki vjernici kao ti i nekoga ljubav prema bogu ne ispunjava, ali ga ispuni ljubav prema djetetu ili nekoj drugoj osobi možda čak i više negoli tebe ljubav prema bogu. stoga teodora, samo naprijed.

  • trešnja 02.09.2009.

    teodora,najveće bogatstvo je ljubiti Boga i ljude kao same sebe.Znam da svi patimo za onim što nam nije moguće ostvariti,ali ja osobno bih se odlučila za posvajanje ili samo udomljivanje i bila bih sposobna dijeliti svoju ljubav toj dječici,dapače.Sretno,teodora!

Komentiraj...
Vidi sve komentare