To je to što me zanima!

Kćeri za 18. rođendan nabavila kokain i iznajmila joj limuzinu

Unatoč tome što je priznala da je kupila 5.65 g kokaina s ciljem da ju konzumira, 37-godišnja majka Nicola Austen se izvukla sa uvjetnom kaznom od devet mjeseci
Vidi originalni članak

Britanka koja je za 18. rođendan svoje kćerke nabavila 12 vrećica kokaina najbolje kvalitete kako bi 'zabava bila zajamčena' ipak neće biti pritvorena, piše Daily Mail. 

Nicola Austen (37) iznajmila je i limuzinu u kojoj je s kćeri planirala 'partijati' ulicama Londona no uhićena je prije nego je zabava uopće počela. 

Droga je 31. siječnja pronađena u njezinoj kući u Kentu. Unatoč tome što je priznala da je kupila drogu s ciljem da ju konzumira, Austen se izvukla sa uvjetnom kaznom od 9 mjeseci. Sud je prihvatio njezinu tvrdnju da drogu nije mislila dalje distribuirati te to uzeo kao olakotnu okolnost. 

Drogu je nanjušio pas tragač te je policija zaplijenila 5.65 grama najboljeg kokaina. Austenin odvjetnik pred sudom je također rekao kako bi bilo loše da njegova klijentica završi u zatvoru jer kod kuće još ima i 14-godišnjeg sina.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • mama2misa 14.09.2015.

    Ovo je strašno...Kad sam bila mlađa govorila sam da kada ću imati djecu da bi voljela sa njima proči prva pijanstva i prvu cigaretu ali sada kada sam roditelj molim boga da ne piju i da ne puše...Neki roditelji postaju roditelji prerano pa mala razlika u godinama stvara međusobne prijatelje i tu više nema odnosa-dijete-roditelj...Granice moraju postojati bez obzira o čemu se radi ali teške droge to je za svaku osudu!!!!

  • kllea 12.09.2015.

    ma glavno da mala ne sjedi na betonu!

  • tiha voda_492 12.09.2015.

    e to je prava mama.. svaka joj cast..

Komentiraj...
Vidi sve komentare