To je to što me zanima!

Kćerka mjesecima trošila mirovinu pokojne majke

Žena je tek 3. kolovoza 2010. prijavila da je majka mrtva, iako je starica umrla u studenom 2009. Umrloj je do lipnja ove godine stizala mirovina
Vidi originalni članak

S.M. (77) iz Bjelovara preminula je 24. studenog prošle godine. Sve do lipnja ove godine na njezin je račun stizala mirovina od 2200 kuna mjesečno. Novac je sa računa dizala njezina kćer. Priču o mirovini pokojne starice čuo je jedan Bjelovarčanin.
- Pio sam kavu, a za stolom do mene sjedile su dvije gospođe i pričale o ženi koja već mjesecima prima mirovinu od pokojne majke. Okrenuo sam se i rekao im kako to nije moguće, a one su mi na to rekle da provjerim ako im ne vjerujem - rekao je za Bjelovarski list anonimni Bjelovarčanin (76).
Muškarac je nakon toga pokrenuo vlastitu istragu te se uvjerio kako mirovinu pokojne starice uistinu uzima njezina kćer koja radi u banci. Dokaz da je preminuloj S.M. stizala mirovina nakon smrti faksirao je ravnatelju HZMO-a te zahtjevao da se taj slučaj ispita i riješi, a ako se to ne učini sve će prijaviti MUP-u i USKOK-u. Smrt svoje majke kćer je prijavila tek 3. kolovoza ove godine. Mislila je kako su majčinu smrt prijavili djelatnici umirovljeničkog doma gdje je preminula. Tvrdi da je sve novce vratila.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • user_29428 30.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • user_29428 30.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • user_46027 30.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare