To je to što me zanima!

'Kćerku ću dovesti doma, samo se nadam ne u lijesu'

U potragu za australkom Britt Lapthorne (21) će se uključiti i detektiv australske policije, istražitelj za ubojstva iz Zagreba, a obitelj nudi nagradu
Vidi originalni članak

Australka Britt Lapthorne (21) zadnji put je viđena u dubrovačkom noćnom klubu 17. rujna. Roditelji nestale djevojke optužili su hrvatsku policiju za nesposobnost, njen brat Darren već je stigao u Hrvatsku, a otac Dale dolazi u petak. Kako bi na svaki mogući način potakli pomoć oko istrage obitelj će možda prodati i svoj dom kako bi došli do informacija.
- To je možda jedini način da nagovorim ljude da progovore, jer sigurno netko u Dubrovniku zna nešto o Britt, ali ih policija nije ispitala. Nagrada će biti u šesteroznamenkastom iznosu u eurima - kaže Dale. U Dubrovnik nakon dva tjedna od nestanka u srijedu stiže i detektiv australske Federalne policije kao i istražitelj za ubojstva iz Zagreba.
- Nemamo vremena za gubljenje, a hrvatska policija do sada ništa nije napravila - kaže zabrinuti otac. Australski premijer Kevin Rudd rekao je da će poslati još australskih istražitelja ukoliko to bude potrebno.
- Neću odustati. Svoju kćer ću dovesti doma, samo se nadam da to neće biti u lijesu. Dobivamo informacije, od naših ljudi, od policije ništa - kaže Dale dodajući da je realan i da zna kako ovakvi slučajevi obično završavaju.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • boki44 30.09.2008.

    U dubrovniku se sve zna treba samo povezati slucajeve nije to prvi put

  • gucica 30.09.2008.

    Zalosno je koliko je naša policija nesposobna da moraju dolaziti ljudi iz Australije,naši policajci su sramota za svih nas!Nadam se da je cura živa i da če je brzo naći!

  • dodo2 30.09.2008.

    anarhos ti si retard

Komentiraj...
Vidi sve komentare