To je to što me zanima!

Kći je jednim tweetom spasila cijeli obiteljski posao i pekaru

Zbog uragana Harvey poslovanje je krenulo nizbrdo, no nakon što je Jackie tweetala o problemu, pekara svaki dan proda sve što su napravili, a kupci su jako zadovoljni
Vidi originalni članak

Jedan tweet na društvenoj mreži bio je dovoljan da mlada djevojka spasi pekaru svojeg oca. Meksički migranti koji u Americi žive već desetljećima otvorili su La Casa pekaru u Hustonu prije dvije godine, javlja Independent

Međutim, posao im je krenuo nizbrdo nakon uragana Harvey, a prije tjedan dana otac, ujedno i vlasnik, razmišljao je o tome da svoj obiteljski posao jednostavno zatvori, a prostor proda.  

No, njegova kćer, 18-godišnja Jackie, odlučila je poduzeti nešto i pomoći svojem ocu oko obiteljskog posla. Jackie je snimila video svog oca koji priprema tijesto za Pan Dulce, tradicionalno meksičko jelo. U videu je objasnila i situaciju u kojoj se nalaze. 

Otkako ga je objavila, video je pogledalo više od milijun osoba, a podijelilo ga je skoro 60,000 ljudi. 

S ovim publicitetom, pekara je ponovno počela dobro poslovati, a meksičke poslastice su svaki dan prodane do zadnjeg komada. Jackie je i za pekaru napravila Twitter profil i svaki dan objavljuje nešto novo, a na društvenoj mreži su se pojavile objave zadovoljnih kupaca koji tvrde da su postali "ovisni" o pecivima iz ove pekare. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Panter100 14.12.2017.

    Super,sad će Todorić početi tweetati da mu se spasi obiteljski posao

  • dario6 14.12.2017.

    Bas super. Hajde nesto dobro i sa drustvenih mreza! Laku noc ljudi

  • helena93 14.12.2017.

    Ovo je predivno, drago mi je da ima dobrih strana društvenih mreža

Komentiraj...
Vidi sve komentare