To je to što me zanima!

Kći premijera fotografirala se u toplesu samo s hamburgerima

Stephanie je pozirala u toplesu s višnjom u ustima, pozirala je i s hamburgerima iz McDonald'sa, a fotografirala se i gola te joj je hobotnica prekrivala dijelove tijela
Vidi originalni članak

Kći premijera Novog Zelanda Johna Keyja, Stephanie (20), naišla je na kritike javnosti nakon što je objavila svoje gole fotografije. 

Daily Mail javlja kako Stephanie Key studira na prestižnom pariškom umjetničkom fakultetu, a golišave autoportrete je napravila za potrebe ispita. Mnogi smatraju kako to nije primjereno za kćer jednog premijera, ali djevojka će svoje radove predstaviti na pariškom tjednu dizajna sljedećeg mjeseca.

Stephanie je pozirala u toplesu s višnjom u ustima, pozirala je i s hamburgerima iz McDonald'sa, a fotografirala se i potpuno gola te joj je hobotnica prekrivala određene dijelove tijela. 

- Mislim da su ljudi pretjerano reagirali. Stephanie će se teško probiti u svijetu umjetnosti jer joj je otac premijer, a to je šteta jer djevojka ima talenta - komentirao je modni fotograf Chris Sisarich. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • tuna90 25.08.2013.

    A nek se slika i u stajskom gnoju,ako hoće ko so mi da joj sudimo

  • andrija_1234 25.08.2013.

    Koja jadnica, pare joj udarile u glavu. Da barem ima sta pokazati mozda bi bilo lipo za vidit, ovako mi se sve skupa gadi i McDonald's i ova frikusa.

  • Franjo Kluz 25.08.2013.

    Novozelandska Petra Sanader!

Komentiraj...
Vidi sve komentare