To je to što me zanima!

Kekin: "Ne podnosim vijesti u kojima bebu pojede rakun"

U tjedniku Express Kekin objašnjava zašto će 30. rođendan benda proslaviti u Kumrovcu, u čemu je ljubomoran na Štulića, je li bolji pjevač ili tekstopisac...
Vidi originalni članak

Hladno pivo ovih je dana objavio novi album "Dani zatvorenih vrata". Frontmen Mile Kekin kaža kako je to album koji govori o stavovima čovjeka koji ima 40 i nešto godina, i kad podvuče crtu, nije bio baš najuspješniji.

Većinu pjesama na novom albumu Kekin je napisao u Torontu, no ono što je uočljivo je da je album dosta društveno-politički angažiran, ali se dotaknuo i medija. Kako navodi Kekin, ne podnosi vijesti u kojima 'bebu pojede rakun'.

U novom broju tjednika Express pročitajte intervju s Mile Kekinom, zašto će 30. rođendan benda proslaviti u Kumrovcu, ima li planova pjesme Hladnog piva prodati na englesko tržište, u čemu je ljubomoran na Štulića i što misli - je li bolji pjevač ili tekstopisac.

>>> Samo u tjedniku Express...

Idi na 24sata

Komentari 20

  • sablja99 28.04.2015.

    mile je poštena srvatina s greškom! proizvodi glazbu koju mu financira ova vlada od našeg poreza, a on to troši u Torontu i onda pjeva kako je ugrožen..a u biti je normalofob!

  • GogySveznadar 28.04.2015.

    Ja nevolim vijesti gdje mi Srbi pametuju, u zemlji sa 400 tisuca nezaposlenih Hrvata

  • postopoto 28.04.2015.

    Upravo se ova vijest moze svrstati u kategoriju "babu pojeo rakun"

Komentiraj...
Vidi sve komentare