To je to što me zanima!

Kemijski incident: Vatrogasci evakuirali londonski aerodrom

Dvadeset šest pacijenata na mjestu događaja dobiva pomoć zbog teškoća s disanjem, priopćila je londonska hitna služba dodajući da je dvoje odvezeno u bolnicu
Vidi originalni članak

Stotine putnika i osoblja evakuirano je iz zračne luke London City Airport zbog "kemijskog incidenta" nakon čega se 26 putnika nije dobro osjećalo, a otkazani su i letovi.

"Dvadeset šest pacijenata na mjestu događaja dobiva pomoć zbog teškoća s disanjem", priopćila je londonska hitna služba dodajući da je dvoje odvezeno u bolnicu.

U zračnu luku u istočnom Londonu poslan je i interventni tim.

Vatrogasna služba priopćila je da je na mjesto događaja poslano pet vatrogasnih kola nakon "izvješća o kemijskom incidentu" no nisu rekli što bi mogao biti uzrok.

"Oko 500 osoba evakuirano je i prijavljeno je da se više putnika ne osjeća dobro", navodi se u izjavi vatrogasne službe.

Na službenom Twitteru londonske zračne luke stoji da su evakuirani "zbog požarnog alarma".

Nekoliko dolaznih letova iz odredišta poput Frankfurta, Amsterdama i Pariza preusmjereno je na druge zračne luke.

Zračna luka London City  uglavnom je namijenjena poslovnim putnicima i 13. je zračna luka po prometu u Velikoj Britaniji s ukupno 4,3 milijuna putnika prošle godine.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • jo2hn8ny 21.10.2016.

    Ma Mujo skinuo čarape.

  • CROATIAN FIGHTER 21.10.2016.

    Europske granice su preslabo čuvane, nikakvog plana i programa ne postoji a još manje dogovora oko emigranata medju kojima ima na tisuće terorista što nam ukazuje na svu potencijalnu opasnost i nesigurnost širom Europskog kontinenta ! Ono što najviše zabrinjava je činjenica da oni koji su krenuli rješavati teroriste prozivaju ih zločincima a one koji su ih stvorili kreatorima demokracije ! Gospodo ...ovo treba ZAUSTAVITI !!

  • PATRICIA 21.10.2016.

    Trebala sam otici u London ovih dana,ali nisam.Valjda je i sudbina umijesala prste.

Komentiraj...
Vidi sve komentare