To je to što me zanima!

Kerum (49) je posijedio i udebljao se u dva mjeseca

Željko Kerum ostario je otkako je došao na čelo Splita. U srpnju je Kerumova kovrčava kosa još uvijek bila tamna s tek pokojom sijedom vlasi...
Vidi originalni članak

U nepuna tri mjeseca, koliko je prošlo od zasjedanja Željka Keruma (49) u splitsku gradonačelničku fotelju, Kerumove lokne otkrile su njegovu mudriju stranu ili su samo od umora i stresa posijedjele. U srpnju je njegova kovrčava kosa još bila tamna s tek pokojom zanosnom sijedom, dok je prvog dana rujna ostala tek pokoja tamna vlas. Keruma su vjerojatno teško pogodili gradonačelnički problemi poput otvaranja vrtića, gradnje ceste do rodilišta,  nesnalaženje u propisima te za njega nesnosno komuniciranje s novinarima. Nervirajući se, utjehu je potražio u mnogim slasnim zalogajima. Uživanje u janjetini, kapulici i ćevapima u ljetnim danima ostavilo je traga na Kerumovom tijelu i licu.  Splitskom gradonačelniku i podbradak je vidljivo nabujao. Brige o Splitu, poslovne večere u kasne noćne sate, mnoga putovanja i  iscrpljujući ritam bili su za Keruma kobni. Iako se do sada brinuo o svom fizičkom izgledu, te se čak rekreativno bavio boksom, gradonačelnika je fotelja očito malo ulijenila i opustila. Vjerojatno se zbog toga Kerum pokazao izuzetno osjetljiv te mu promjene koje godine nose na padaju nimalo lako.
- Šta je tebi, jesi li poludila? Imam ja važnijeg posla od priznanja tebi jesam li i kada posijedio? Jeste li vi novinari normalni? - žestio se gradonačelnik Kerum nakon čega je bez pozdrava spustio slušalicu.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • smoker35 03.09.2009.

    gamad ga koči i neda mu raditi,to je,ništa drugo

  • tttinkyyy 02.09.2009.

    stvarno mi nije jasno koga ovo zanima...? ko je kerum uopće i zašto bi u novnama čitali jel mu škemba narasla i jel mu kosa otpala...boli me đon...dajte pišite vijesti ljudi božji...

  • lexaurin 02.09.2009.

    Kaže klinac: \"Kerum daj 100 kuna!\" Kerum izvadi novčanik i da malom dvije od 50 i kaže :\"Evo, kupi si čokoladu\" :) Ma najbolji političar u RH! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare