To je to što me zanima!

Kerum: Ima li za mene na lageru Ferrari California?

Ferrarijeva jurilica California stoji vrtoglavih 2,1 milijuna kuna. Gradonačelnik Kerum poželio je skupu jurilicu čim ju je vidio kod Jeana Todta
Vidi originalni članak

Splitski gradonačelnik Željko Kerum zaljubio se na prvi pogled! Ovoga puta u pitanju nije žena već luksuzni Ferrarijev model Californija. Skupu jurilicu Kerum je zamjetio na primanju u Vili Dalmacija, koje je organizorao Jean Todt, predsjednik Svjetske automobilske organizacije. Kerum se odmah počeo raspitivati o Ferrariju. Prijatelja Josipa Stojanovića Jollyja upitao je ima li ga gdje 'na lageru', piše Slobodna Dalmacija. Stojanović mu je obećao da će sve riješiti. California, koja se sviđa Kerumu, stoji vrtoglavih 2,1 milijuna kuna. Maksimalna brzina mu je 310 km/h, a bijesni auto ima 480 'konja'. Prvi put Ferrari ga je predstavio 2008. na pariškom sajmu automobila.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Hodir 26.07.2010.

    slazem se s grofom .. trebo je kupit rolls, lincoln ili tako nešto .. automobil bogatog poslovnog covjeka...

  • grof_dracula 26.07.2010.

    moram priznat da s obzirom da ima para nema ukusa. to kupuju \"klinci\" on kao ozbiljan covjek morao bi znat izabrat auto koji ce stajat uz njega, tipa ferarri F50, mozda ferarri dino ili tak nesto starijeg doba ali bezvremenskog dizajna i to znaci onda da je neki boss.

  • user_46027 26.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare