To je to što me zanima!

Kerum: Dosta mi je, umoran sam od gadosti i podmetanja!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U sefu kojeg su lopovi provalili je navodno bilo više od dva milijuna kuna i vrijedan nakit njegove nevjenčane supruge Fani Horvat. No, istražuju se i druge okolnosti
Vidi originalni članak

O provali i pljačkanju doma splitskog gradonačelnika Željka Keruma iz policije ne žele iznositi veće detalje, a Večernji list javlja kao se iz krugova bliskih istrazi može doznati kako je Kerum prijavio krađu iz svog sefa. U sefu je navodno bilo više od dva milijuna kuna i vrijedan nakit njegove nevjenčane supruge Fani Horvat. 

Kerum je bio bez komentara o samoj pljački te nije želio govoriti o tome sumnja li tko su mogli biti lopovi.

- Dva su načina kako ovo mogu komentirati - dobronamjerno ili zlonamjerno! Dogodila se pljačka, policija radi svoj posao i sreća je što nikoga nije bilo u kući. Moglo mi je stradati dite ili trudna žena - rekao je Kerum za Slobodnu Dalmaciju. Istaknuo je kako mu je dosta te je umoran od gadosti i podmetanja. Policija zasad nije nikoga uhitila tko bi mogao biti povezan s pljačkom.

Priča se i kako policija istražuje druge okolnosti, jer je Kerum navodno u ozbiljnim financijskim problemima. Kako se šuška, izgubio je hotel Neva u Podstrani, a nedavno i Perisku te ga je i hotel Marjan koji ga je uvukao u debele dugove. Mnogi kažu kao se radi o zaista čudnoj krađi, jer sumnjaju i da se u Kerumovu vilu na Mejama u Splitu uopće može provaliti.

Idi na 24sata

Komentari 162

  • MarijaJurić 04.09.2012.

    ma tko zna jel je to istina..

  • Turist_1 25.07.2012.

    Umoraaan sammm prijateljii umorann..........i od krade i od zenaaa umorannn..........doslo vrijeme da odemoooo :))

  • Anulingus 25.07.2012.

    Kad sam bio mali, skupljao sam slikice zivotinjsko carstvo. Imao sam ih jako puno pa sam cuvao i slikice od mojih prijatelja. Jura je imao sigurmo deset slikica koje ja nisam imao pa sam mu ih mrknuo. Kad me je poslje pitao gdje su slikice, rekao sam mu da mi ih je netko ukrao.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare