To je to što me zanima!

Kerum nagradio radnika jer je vratio pronađeni novac

Ivicu Škalića (26), koji je prošlog tjedna na cesti našao omotnicu s eurima i odmah potražio vlasnika, šef Željko Kerum odlučio je nagraditi
Vidi originalni članak

Solinjanina Ivicu Škalića (26), koji je prošlog tjedna na cesti našao omotnicu s eurima i odmah potražio vlasnika, šef Željko Kerum odlučio je nagraditi za poštenje, piše Slobodna Dalmacija. Uplatio mu je oko 14.000 kuna, koliko je Škalić pronašao i vratio. Mladić je voditelj Kerumovih mesnica.
- Vlasnik tvrtke me nazvao i kazao mi da našeg Ivicu nagradimo u iznosu pronađenog i vraćenog novca. I na kolegiju tvrtke smo razmatrali da se Škaliću dodijeli posebna nagrada, ali je vlasnik bio brži - rekao je Jure Šundov, izvršni direktor tvrtke “Kerum” za Slobodnu Dalmaciju.
Novac je izgubio Munib Parenda (38) u nesreći u kojoj ga je prije 10 dana Opelom udario Mario V. (19). Ivica je nesreću vidio iz obližnjeg restorana, gdje je bio u svatovima. Omotnicu s novcem pronašao je nakon završetka policijskog očevida. Predao ju je policiji i izrazio sumnju da je posrijedi novac unesrećenog.
- Potpuno iznenađenje, ostao sam bez teksta. Nisam ovo očekivao, još ni ne znam što ću s novcima - rekao je Škalić na gestu šefa Keruma.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • luna2 02.02.2009.

    Ma baš me briga jer to Kerumov trik,ali priznajte da u ovo depresivno i teško za život doba lijepo je čuti o ljudskom POŠTENJU .Moje bravo obojici!!!

  • sokrates 02.02.2009.

    Svaka čast obojici! Ali iz mog iskustva važi ona \"što izgubiš ne traži, što nađeš ne kaži\" tj. ono što sam izgubio nitko mi nikad nije vratio!

  • trans 02.02.2009.

    Znao sam da je Kerum ok. Svaka čast jednom i drugom !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare