To je to što me zanima!

Kerum: Najbolje da Splićani ne gledaju Pride, da ih ignoriraju

Najbolje bi bilo da ih ne idu gledati, da ih ignoriraju, tako da vide da nisu dobrodošli tu, rekao je prvi čovjek Splita i poručio ministrima koji idu na Pride neka uživaju
Vidi originalni članak

Splitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio je za HTV kako se ne slaže s odlukom ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića da se ne mijenja ruta gay pride-a u Splitu.

- Mi smo jasno rekli da mi nismo za to. Što će se dogoditi ne znam ni ja. Nisam siguran što će biti - rekao je Kerum. 

Grad Split je, podsjetimo, odlučio kako povorka ne smije na rivu, već da treba završiti na Prokurativama. Kerum smatra da bi tako bilo najbolje jer su Splićani, kako kaže, protiv parade.

- Najbolje bi bilo da ih ne idu gledati, da ih ignoriraju, tako da vide da nisu dobrodošli tu - kaže prvi čovjek Splita. Komentirao je i izjave nekih ministara koji su najavili da će doći na Pride:

- Oni to možda vole, ali ja nisam za to. Neka ministri idu, neka uživaju.

Idi na 24sata

Komentari 680

  • dren_1 03.06.2012.

    Ima osoba na ovom portalu kojima su neki komentari vezani uz ovu temu cenzurirani. Unatoč tome imaju hrabrosti i obraza tražit nadležne da poduzmu nešto protiv oni koji upravo njih upozoravaju zbog ne doličnog pisanja.

  • nickfoty 03.06.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • user_72973 02.06.2012.

    Kerum je oduvijek imao "pametne" izjave.

Komentiraj...
Vidi sve komentare