To je to što me zanima!

Kerum ostavio suprugu jer s ljubavnicom čeka dijete

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Željko Kerum objavio je u ponedjeljak navečer na svojoj televiziji da napušta obitelj. S mlađahnom ljubavnicom Fani Horvat (24) u vezi je pet godina
Vidi originalni članak

Gostujući uživo u programu TV Dalmacije, splitski gradonačelnik Željko Kerum objavio je da napušta obitelj jer čeka dijete sa 24-godišnjom sugrađankom Fani Horvat, s kojom je u vezi već pet godina.
- Želio bih ovim putem reći prijateljima i građanima Splita da se rastajem od žene. Dogodilo se. Viša sila - rekao je splitski gradonačelnik u eteru svoje televizijske postaje.
Željko Kerum je sa suprugom Anom u braku 19 godina i imaju dvoje djece, 19-godišnju Nevu i dvije godine mlađeg Joška. Već se dulje vrijeme u kuloarima priča o vezi 49-godišnjeg poduzetnika i gradonačelnika s dvostruko mlađom Splićankom. Govorilo se da joj je kupio stan u Zagrebu za njihova nesmetana druženja i gliser za ljetnu razonodu. Kako ne bi bila besposlena, na njezino je ime kupio trgovine Bulga d.o.o u Splitu i Torzo u Kaštel Kambelovcu. Trgovine se uglavnom bave prodajom odjeće, no registrirane su na više djelatnosti. Dodijelio joj je i poslovne prostore u svom trgovačkom centru Joker. Splitska druženja Keruma i Fani odvijala su se u njegovu apartmanu na krovu Jokera. Kerumov istup šokirao je Splićane. Prema neslužbenim informacijama, njegovo priznanje preljuba u eteru ima dublju pozadinu. Supruzi je navodno sve priznao prije nego što je ušao u izbornu utrku za splitskoga gradonačelnika. Obećala mu je da mu neće stvarati probleme prije izbora. Pritisak je, navodno, stvarala mlađahna Fani. Prema nekim informacijama, zaprijetila mu je kako će sve objaviti u javnosti ako odmah ne napusti suprugu. Suočen s time, Kerum je izrežirao intervju na svojoj televiziji kako bi udovoljio ljubavnici i spasio obraz.
Fani studira na Zagrebačkoj školi za menadžment na kojoj se školuje i Karumova kći Neva, navodi Večernji list.

KERUM: 'TEŠKO MI JE'
Željko Kerum je na početku emisije voditeljici Sandri Barčot govorio o stanju u gradskoj upravi, smjeni predsjednika Gradskoga vijeća te problemima u Hajduku. Na kraju emisije je rekao da će emisiju iskoristiti i kazati nešto kako bi izbjegao špekulacije i novinarska podmetanja. Nakon toga je tražio vode. Voditeljica ga je upitala da se nije možda umorio od upravljanja gradom. Kerum joj je tada rekao da se nije umorio nego da se radi o privatnom problemu. Nakon toga je priznao da je pet godina u vezi s Fani Horvat. Dodao je da je to protivno njegovim svjetonazorima, ali se dogodilo te je to odlučio javno iznijeti u emisiji i naglasio da to više neće ponavljati ni davati izjave. Nakon toga je zamolio razumijevanje za svoju djecu, svoju ženu i svoju rodbinu. Na kraju je zaključio da mu je teško, piše Slobodna Dalmacija. Kerum je kasnije direktora TV Dalmacije Borisa Gabelu zamolio da snimku ne prosljeđuje dalje.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • Vanja_st 10.03.2010.

    jadna mu žena...

  • mira-rados 20.10.2009.

    ljudi se razvode jer u braku nisu sretni,sta tu ima cudno pa bilo o kome da se radi.znam to iz iskustva.

  • direktor 20.10.2009.

    pa da.

Komentiraj...
Vidi sve komentare