To je to što me zanima!

Kerum je poduzetnici prodao derutnu vilu za 10 milijuna eura

Vila je izgrađena početkom prošlog stoljeća i dosta je derutna, pa će poduzetnica Marina Wallnerica morati još dosta novca uložiti u njeno renoviranje
Vidi originalni članak

Splitska poduzetnica Marina Wallner kupila je od Željka Keruma Vilu Rosina za iznos od 10 milijuna eura. Kerum je prošlog petka na sjednici Gradskog vijeća vilu ponudio Gradu na prvokup, očito već imajući gotovu ponudu u džepu. Nakon što se uz pomoć svojih vjećnika u ime Grada odrekao prvokupa, vilu je ekspresno prodao. Vila je izgrađena početkom prošlog stoljeća i dosta je derutna, pa će Wallnerica morati još dosta novca uložiti u njeno renoviranje. Poduzetnica je planira obnoviti do najsitnijih detalja, a za prvu fazu će se bazirati na arboretum. Kada Rosina bude gotova u nju će smjestiti ekskluzivni hotel, vrhunski restoran i sjedište međunarodne gastronomske škole. Marina Wellner za vilu se zainteresirala prije tri godine, kada ju je kupio Kerum, piše Slobodna Dalmacija. Ovaj put nije htjela ponovno propustiti šansu, pa se uz pomoć partnera odlučila na investiciju. Uspon jedne od najmoćnijih dalmatinskih poduzetnica započeo je partnerstvom s građevinarom Zvonkom Kotarcem. Poslije je osnovala vlastitu građevinsku firmu i jedinu privatnu gastronomsku školu u Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • bankina 03.03.2011.

    Neznam od kuda Vam naziv za ovu ruševinu i hrpu smeća. Moja kuća nije kuća nego super-vila a ovo mi sliči na pranje love ,,inspektori gdje ste,,!(hahahahaha vidi mene da inspektori gdje ste,,,hahaha)

  • Boy X 03.03.2011.

    Kerum je drugi Sanader.čeka se da spličani puknu pa ode kerum u nepoznato,a i vrijeme je.

  • Raziel CRO 03.03.2011.

    Gdje je porezna uprava?Šta radi ta banda lijenih i korumpiranih bitangi.Ladno iskeširam 10 milja eura i nitko me ne pita otkuda mi.Samo u Hrvatskoj i Kurdistanu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare