To je to što me zanima!

Kerum prebacio nekretninu od 100 milijuna € Jokeru

Je li bivši bračni par Kerum konačno podijelio imovinu? U Narodnim novinama pojavio se oglas u kojem je društvo Joker preuzeo Kerum d.o.o.
Vidi originalni članak

Prema oglasu u Narodnim novinama Keruma d.o.o. preuzima društvo Joker u kojemu je Željko Kerum osnivač i vlasnik 100 posto poslovnih udjela, a njegova supruga Anka Kerum članica Uprave. Postavlja se pitanje je li bračni par konačno dogovorio podjelu imovine. Nevenka Bečić, zakonska zastupnica trgovačkog društva Kerum d.o.o. Split, rekla je kako je to zbog lakše kontrole poslovanja. Jokeru je osnovna registrirana djelatnost iznajmljivanje poslovnih prostora, a Kerumu je to prodaja prehrambeno-mješovite robe. Imali su to u planu i prije, ali nisu imali vremena. Tvrdi kako se ništa unutar tvrtke ne mijenja, piše Slobodna Dalmacija. Temeljni kapital Jokera i dalje je 20.000 kuna, ali prava će joj vrijednost sada biti puno veća, jer su u poduzeće unijeli nekretninu od sto milijuna eura. U narednih nekoliko dana vidjet će se hoće li biti proveden i prijenos poslovnih udjela na Anku Kerum, ili će se možda dovršiti postupak prodaje, odnosno preuzimanja trgovačkog dijela Kerumova biznisa od strane Narodnoga trgovačkog lanca. Splitski gradonačelnik izjavio je kako ga trgovina više ne zanima, a sin Joško najavio je da će nastaviti očevim stopama.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • barezd 25.08.2010.

    Muljaža s porezom,ali u RH je to sve legalno!

  • barezd 25.08.2010.

    Muljaža s porozem,ali u RH je to sve legalno!

  • prepametna 25.08.2010.

    mislim da ni on sam nezna što je njegova imovina i na koga je se prepisana.tako da nevjerujem da će ni novinari odgonetnuti.pitajte nevenku, ona je bog.ahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare