To je to što me zanima!

Kerum ruši Koteks i gradi novi Joker: Bit će najbolji u Splitu

Srušit ću sve što je moje i izgraditi ponovo. Već postoje strani investitori, i tvrdim vam da će novi centar zasjeniti sve sadašnje prodajne centre u Splitu, kaže Kerum
Vidi originalni članak

Željko Kerum krenuo je u novi projekt te tako demantirao priče o financijskim teškoćama i prodaji nekretnina svoje tvrtke. Kerum će naime graditi novi prodajni centar u Splitu, a investicija je vrijedna oko 150 milijuna eura. 

Novi centar izgradit će se na mjestu današnjeg Prodajnog centra Koteks, koji nikad nije u potpunosti zaživio. Kerum je inače većinski vlasnik Koteksa, a nedavno je povećao svoj vlasnički udio na 89 posto. Kao i u svim svojim poslovnim pothvatima, Kerum je i u pogledu Koteksa beskompromisan:

- Koteks ću srušiti i izgraditi novi, najbolji splitski trgovački centar - rekao je Kerum.

Na pitanje što će točno srušiti na mjestu današnjeg Koteksa Kerum je jasan:

- Srušit ću sve što je moje i izgraditi ponovo. Već postoje strani investitori koji će sudjelovati u projektu, i tvrdim vam da će novi centar zasjeniti sve sadašnje prodajne centre u Splitu. Bit će jagma za najmom poslovnog prostora u Koteksu. Bit će opet ona pjesma: Svi putevi vode u Koteks, rekao je dobro raspoloženi Kerum.

Prodajni centar Koteks smješten je u centru Splita, a nikad nije zaživio najviše zbog loše riješenog pitanja parkinga. Kerum sigurno ništa neće prepustiti slučaju u investiciji od 150 milijuna eura:

- Ma nijedan centar u Hrvatskoj neće se moći mjeriti s Koteksom. Malo je prerano reći kad će biti izgrađen, ali siguran sam da će biti otvoren najkasnije za tri godine, najavio je Kerum.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • sudacx 28.01.2011.

    cudim se narodu koji glasa za sve te pacijente........ da se nadu svi psihijatri svijeta nebi znali dat dijagnozu ovim cezarima................ sa balkana

  • damir971 26.01.2011.

    Valja požurit napravit još nešto dok se na vlasti,upisat se u kojekakove zemljišne knjige,napravit kaki centar,trgovinu,kuću,auto pa sve prebaciti švalerki i ja sam čist.ccc

  • user_64967 21.01.2011.

    tako je kerume , neka gori ssvee. pokazi ko je gazda...uz tebe je cili split...

Komentiraj...
Vidi sve komentare