To je to što me zanima!

Kerum se izvlači da nije rekao 'rad oslobađa', snimka ne laže

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Željko Kerum u intervjuu Večernjem kaže da je ispred HDZ-a rekao "Blago onome tko ima što raditi jer rad oslobađa", no na snimci se može čuti točan tijek razgovora
Vidi originalni članak

Dva dana otkako je HDZ-ov koalicijski partner i splitski gradonačelnik Željko Kerum, izustio pred novinarima 'rad oslobađa', pokušava se opravdati da on to ipak nije rekao i za sve okriviti 'zle novinare'. U intervjuu koji je dao Večernjem listu kaže da su ga novinari pitali što radi pred HDZ-om, gdje je došao na potpisivanje izbornih lista.

- Ja sam im rekao 'blago onome tko ima što raditi jer rad oslobađa – kaže Kerum i dodaje da su novinari uzeli samo dvije njegove posljednje riječi pa su ga 'bez ikakvog razloga uvaljali u skandal'.

No, nije bilo baš tako kako Kerum kaže. Zato  ponavljamo originalnu snimku njegove izjave. Na njoj se vidi da razgovor između njega i novinara ide ovako:

Kerum: 'Dobar dan. Kako ste?'
Novinari: 'Radno...'
Kerum: 'Rad oslobađa'

I to je sve što je Kerum izmrmljao, a da pritom nije bio ni svjestan da je uzrečica koju je izustio zapravo zloglasni natpis koji je stajao na ulazima nacističkih logora u kojima su stradali milijuni nevinih ljudi. No, Kerumu je povijest manje bitna, pa je i sam istoga dana opet pred novinarima priznao da ne zna otkud ta rečenica i da to samo znači da je rad dobar. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • mladen hrastinski 21.11.2011.

    pa sta se od takvoga mutikase moze i ocekivati pa on laze kad zine nista cudno i takvi su dobri HDZu jer postene i dobre namoze dobiti za sebe jedino takve da imaju novce ja mislim da bi kupili i HSS I NJEMU SLICNE

  • Prva Proleterska_1 18.11.2011.

    Svi ovi bogatuni su se i naradili to je stvarnost, Nije sad bitno šta, al su burgijali u poćetku, a to im onda prešlo u naviku , jer su postali deloholiki, i njima je dan od 24 sata premaleni. Oni jednostavno nemaju vrijemena za stres i zato je parola Rad oslobađa istinita . Ja sam imao strica , koji nije nikakao razumio , kako mogu ljudi sjediti u kafani a on sam ima toliko posla.

  • supradyne 18.11.2011.

    Da li ste znali?? http://www.24sata.info/vijesti/regija/10548-Vlaisavljevic-umjesto-Kosor-Jadranku-odgajao-cetnicki-vojvoda-Papuka.html

Komentiraj...
Vidi sve komentare