To je to što me zanima!

Kerum novinaru Dalmatinskog portala: 'Ivošević i ti ste Srbi. Naš Uskrs je bio prije vašeg'

Nakon objave članka na Dalmatinskom portalu, Kerum se brzo oglasio i opleo po novinaru Damiru Petranoviću na svojoj Facebook stranici
Vidi originalni članak

Željko Kerum, mogući kandidat za gradonačelnika Splita na svojoj Facebook stranici se obračunao s novinarom Dalmatinskog portala Damirom Petranovićem. 

- Odgovor Petranoviću na tekst na Dalmatinskom portalu pod naslovom 'Split jest zbilja bio ku*ac'.

- Novinaru Petranoviću, većina tvojih tekstova je gađenje mene, moje stranke i moje obitelji, odnosno Keruma. Pitanje je sad je li to mržnja prema meni ili si ograničen pa nemaš drugih tema, vjerojatno ovo drugo. Polupismen si i ne znaš što bi pisao i ja ti dobro dođem, lagano dobiješ plaćicu i nešto 'sa strane' od tvog zemljaka Ivoševića, odnosno njegovih civiliziranih, tolerantnih, uljuđenih mentora Puljaka. Petranoviću, postao si proziran, prošle godine si ti dobio nagradu 'zlatni ku*ac' koju ti je uručio tvoj zemljak, porijeklom Srbin kao i ti, i nije pristojno i korektno da se ti i Ivošević kao Srbi rugate Svetom Duji, Splitu i Hrvatskoj, pogotovo u vrijeme uskršnjih blagdana - napisao je Kerum na Facebooku. 

Naknadno u svojoj objavi, Kerum je nastavio po novinaru te počeo spominjati vjeru. 

- Naš katolički Uskrs je bio sedam dana prije vašeg, pravoslavnog. Mnogi pravoslavci i Srbi su meni čestitali i ja njima jer poštujemo vjeru, ali i mi katolici i pravoslavci štujemo i molimo Isusa Krista da nam da zdravlje, mir i ljubav, a što vas dva radite? Radite podjele, mržnju i nered u hrvatskom gradu Splitu, vi ne poštivate svoju pravoslavnu vjeru ni našu katoličku ni muslimansku ni bilo čiju. Vi ste loši, vi gledate svoj jadni i sitni interes - napisao je.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Cukunio 28.04.2022.

    Sramota Splita i Hrvatske. Uvreda za vjernike i nevjernike.

  • 26.04.2022.

    Nu mene , sve stvorio se svojih 10 prstiju, niko od mojih nije uhljebljen u državne firme. Ja sam ti svima moralna vertikala.

  • x00x 26.04.2022.

    zasto je nacionalnost uvreda u glavama kockastih?

Komentiraj...
Vidi sve komentare