To je to što me zanima!

Kerum uspio: Postavio je sestru na čelo vijeća grada

Kerum je uspio sakupiti većinu glasova te tako smijeniti HDZ-ova Tomislava Goju. Na njegovo mjesto postavio je svoju sestru Nevenku Bečić
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Kerum uspio je sakupiti većinu glasova i sestru Nevenku Bečić posjesti u fotelju predsjednice Gradskog vijeća, a iz nje deložirati HDZ-ovca Tomislava Goju. Njenu funkciju potpredsjednice vijeća zauzeo je Tomislav Borozan sa Kerumove liste. Osim Kerumove liste za Nevenku su glasali i  Luka Podrug (HČSP), Luka Roguljić (HSP), Milica Cipci (SU) i nezavisna Ljubica Vrdoljak. Troje HDZ-ovih vijećnika napustilo je sjednicu jer nisu htjeli sudjelovati u Kerumovim, kako su rekli, obiteljskim skandalima. Predsjednik gradskog HDZ-a, ravnatelj KBC-a Split i najveći gradonačelnikov kritičar Dujomir Marasović budno je pratio sjednicu. Nakon Gojine smjene pozvao je svoje ljude vani. U uvodu sjednice Kerum je odgovarao na vijećnika pitanja.
- Za razliku od vas političara, ja sam doktor za novac - odgovorio je Kerum na upite o povezanosti svojih investicija i gradskog novca. Obećao je da on Split neće koštati ni kune. Građanima je obećao da će im jednom tjedno otvoriti vrata svog ureda.

NEVENKA SLAVI INAUGURACIJU
Nevenka Bečić pozvala je sve vijećnike, pročelnike i šefove stručnih službi na proslavu svoje inauguracije. Račun će, u hotelu koji nosi njeno ime, podmiriti upravo ona.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • muki2805 14.10.2009.

    ovo je tak bedasto napisano....znači sestra njegova je na čelnom mjestu HDZ-a u splitu....kerum je samo tražio da svi čelnici budu tam...a to je HDZ onda stavio nju...i spojili ugdono s korisnim...nema veze pa to je uredu pametna odluka ako mogu zašto ne!!

  • jebalicaica 14.10.2009.

    Ajde ,ajde ljudi sta se odma palite pa čovjek smjenjuje lopove i skuplja ljude od povjerenja...a kom ćeš vjerovati ako ne svojoj krvi ,pa seku svoju namjestio...eto baš pohvalno,mene bi moj braco ubio za komadić zemlje takvi smo mi dalmatinci a Kerum je valjda neki izrod....svjeski čovjek...hahahaha

  • snork 14.10.2009.

    trebali ste napisati pokvarenjak dujomir marasović je podvijena repa napustio sjednicu..lol.

Komentiraj...
Vidi sve komentare