To je to što me zanima!

Keruma prozvali rasistom koji se tuče po birtijama

Splitski intelektualci pismom su zamolili ljude da na lokalnim izborima ne glasuju za Željka Keruma. Nazvali su ga rasistom. On se na to ne obazire
Vidi originalni članak

Splitski intelektualci pismom su zamolili sugrađane da na lokalnim izborima ne glasuju za Željka Keruma. Nazvali su ga rasistom. No Kerum se ne obazire na to. Rekao je kako je sretan što je njegov hotel Marijan postao dio lanca hotela Hilton.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • lumen 23.04.2009.

    Nastavak 2 - I zato imate najmanje pravo govoriti tko ima ili nema znanja. Jako bih volio kada bi mogli povesti javnu raspravu na temu intelektualci i stanje u državi.Pozdrav iz Slavonije.

  • lumen 23.04.2009.

    Naastavak - Još nešto me strašno vrijeđa. Otkud pravo tim \"intelektualcima\" tvrditi kako netko nema znanje? Pa zar postoji obrazovna ustanova s koje se dobiva zvanje dipl.gradonačelnik ? Takve ustanove nema i nitko nema pravo reči kako netko nema znanje i viziju. Zar dipl.meteorolog ima znanje za gradonačelnika ? Nema, odnosno nema pojma što je proračun,kako se proračun slaže,što je zakon i kako ga tumačiti i mnogo toga drugoga. Za njega rade i ekonomisti i pravnici i građevinari i ostali. Dakle zašto i Kerum ne bi mogao znati biti gradonačelnik ? I svi ostali građani RH ? Osobno ovo pismo smatram kao omalovažavanje svega što ne kolidira s intelektualizmom iliti visokom spremom a to je sramotno. Tako se naša (sramota me napisati) intelektualna elita obračunava s svem što je \"niže\" a nikako da se upitaju tko je vodio Split, županiju, RH i kakvo je stanje! Stanje je gospodo katastrofalno, pred bankrotom smo a tko je do toga doveo? Vi gospodo, vi \" inetelektualna elita\" ove države.

  • lumen 23.04.2009.

    Nisam iz Splita pa mislim da mogu biti objektivan. Povjesno gledano, u većini slučajeva je bilo dobro kada se intelektualna elita oglašavala i usmjeravala mase ali......ali bilo je i grešaka, velikih grešaka i loših namjera. Mislim da je i ovaj poziv jedna loša namjera. Naime pogledajte malo dio pisma \"Split zahtjeva viziju, znanje....\" kao i odgovor koji kaže Kerum znanje ne posjeduje. Na tragu tome je i:\"Svjesni smo loših iskustava s SDP-om i HDZ-om...\". Jednostavno ove dvije tvrdnje ne \"piju vodu\" jer jedna drugu pobija. Do sada smo imali \"znanje\" a sada opet traže \"znanje\" iako imaju s 19-godišnjim \"znanjem\" loših iskustava! Uz znanje su imali i 19-godišnju \"viziju\" a sad im je opet potrebna \"vizija\" iako s \"vizijom\" imaju loših iskustava! Ako je i od vrlih nam intelektualaca - previše je! Pa tko je do sada vodio Split ? Pa ljudi s \"znanjem\" i \"vizijom\" odnosno - vrli naši intelektualci! I sad ti isti ponovo traže - isto! Smješno da smješnije ne može biti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare