To je to što me zanima!

Keruma zbog 'čupanja gučka' ispitala i prijavila policija...

Kerum je u nedjelju ispitan u policiji, čime je zaključeno krim istraživanje. Sumnjiče ga da je prije dva dana putem SMS poruke uputio prijetnju Bojanu Ivoševiću, glasnogovorniku Dnevne doze splitskog nereda.
Vidi originalni članak

Splitska policija dovršila je u nedjelju kriminalističko istraživanje nad Željkom Kerumom, nekadašnjim splitskim gradonačelnikom. Sumnjiči ga se da je prije dva dana SMS-om zaprijetio glasnogovorniku popularne Facebook stranice Dnevna doza splitskog nereda, Bojanu Ivoševiću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ivoševića je policija ispitala u subotu, a on im je rekao da je prijetnju shvatio ozbiljno. 

Keruma su ispitali u nedjelju i protiv njega redovnim putem podnijeli kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu za kazneno djelo prijetnje iz članka 139. stavka 2. Kaznenog zakona, potvrđeno nam je u PU splitsko-dalmatinskoj. Za ovo kazneno djelo zapriječena je kazna zatvora do tri godine. 

PRVI PUT NAKON PANDEMIJE Splitska zračna luka očekuje 3.000 putnika slijedeći vikend

'Čupanje gučka'

Podsjetimo, Kerum je Ivoševića napao i javno zaprijetivši mu da će mu iščupati 'gučak', odnosno, grkljan.

- Ivoševiću, ne znan te niti san u bilo kojem smislu ima s tobom kontakt, a ti napišeš javno da san ja tumor grada Splita, jesi li ti svjestan šta radiš? Slušaj klošaru četnički, pisao si slogan 'Split je kurac', za tebe sve što je hrvatsko ne valja. Dobio si medijski prostor jer se sprdaš s Hrvatskom. Priša si miru. Smeta ti Split i Hrvatska, ajde u Ravnu Goru, tamo te čekaju tvoji preci, a mene još jednom spomeni gučak ću ti iščupat - obrazložio je Kerum za Dalmatinski portal prije nekoliko dana.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Vito1 15.06.2020.

    ivo šević dobio što jetažio pa se rasplakao. Takvi su "najbolji" kad se skrivaju iza policije i pozivaju na nerede. Njega bi morali kazniti zbog javnog uznemiravanja bez osnove.

  • jajastiko 14.06.2020.

    Soli na rep...

  • Spear 14.06.2020.

    Sad ce Kerum dobit taman toliko glasova da bude HDZ - ov zetoncic !!!...ajde, ma tko moze glasati za tu trupinu !?!?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare