To je to što me zanima!

Kerumova Fani pokazala svoj trudnički trbuh i novu frizuru

Kerum i Fani pojavili su se u četvrtak navečer na modnoj reviji u splitskom hotelu Radisson Blu. Fani je stigla s novom frizurom, ali je pokazala i trudnički trbuščić
Vidi originalni članak

Splitski gradonačelnik Željko Kerum (52) i njegova životna partnerica Fani Horvat (28) zagrljeni i odlično raspoloženi pojavili su se na modnoj reviji modne kuće Sisley u Radisson Blu hotelu u Splitu. 

Fani je odjenuvši pripijenu sivu haljinicu otkrila trudnički trbuščić, a uzvanike je iznenadila promjenom frizure – blage uvojke zamijenila je gustim kovrčama. U četvrtom je mjesecu trudnoće, a kako nam je rekao sam Kerum, termin joj je 5. rujna. Tijekom cijele modne revije Kerum i Fani su se došaptavali i pritom odlično zabavljali, a gradonačelnik je preuzeo Faninu torbicu kako joj ne bi smetala dok sjedi. 

Kerumu i Fani ovo će biti drugo dijete. Njihov Frane nedavno je proslavio drugi rođendan. Slavlje su imali u restoranu na marjanskoj plaži Bene. 

Idi na 24sata

Komentari 112

  • Batifjaka 06.04.2012.

    Padne mi mrak na oci svaki put kad je vidin! Prvo s onin Andabakon a sad sa KerUMOM. Ne ide mi u glavu da postoje ovako glupe zenske osobe... A i ovi Kerum mi ide na nerve! On dodje lipo doli u ACIja, sidne u kafic i kaze curi od 20 godina da ima dobru sisu! Sve bi ja to mlatila

  • anana 06.04.2012.

    trudniji kerum nego fani ha ha

  • Renaldo 06.04.2012.

    Koga boli ona stvar za Keruma i njegovu opajdaru. zar vi novinari nemate pametnijih tema za napisati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare