To je to što me zanima!

Kerumu i Fani ugrađuju tri jacuzzija za 250.000 kuna

Kuća gradonačelnika Splita i njegove odabranice ima tri kupaonice, dvije garaže, prostrani dnevni boravak. Radovi bi trebali završiti za 20-ak dana
Vidi originalni članak

Radovi na budućem domu Željka Keruma (49) i Fani Horvat (25), na elitnim splitskim Mejama, brzinski se privode kraju. Mnoštvo radnika raznih profila svakodnevno radi na dvokatnici površine oko 600 četvornih metara. Kuća je okružena skelama s kojih radnici žbukaju fasadu. Grube radove privode kraju i u unutrašnjosti. Struja i voda su provedeni, a zidovi spremni za farbanje. Majstori su montirali vrata i prozore. Osim glavnog ulaza, blindirana vrata postavili su i na ulazu svakog kata. Obje garaže za smještaj Kerumova bogatog voznog parka radnici su obložili mramorom. Nakon naporna radnog dana gradonačelniku je potrebna opuštajuća kupka, na kojoj nije štedio. Stigle su mu tri jacuzzi kade, po jedna za svaki kat nove kuće.
Najveća od njih, cijene oko 150 tisuća kuna, našla je mjesto u prizemlju kuće. Dvije smještene na višim katovima manjih su gabarita i stoje oko 50 tisuća kuna. Prolaznici i susjedi smatraju da se kuća zasad ničim ne ističe i da je pomalo jednolična. No ne sumnjaju da će Fanin ukus uz Kerumov novac od unutrašnjosti napraviti reprezentativno zdanje. Trgovci nekretninama i građevinari procjenjuju da će kupnja i adaptacija kuće stajati Keruma oko šest milijuna kuna. Gradonačelnik i njegova draga, kažu susjedi, često navrate u kontrolu.

POD GARAŽE OBLOŽEN JE MRAMORNIM PLOČAMA
Kerum je poznati jubitelj luksuznih automobila. On i Fani Horvat parkirat će u dvije luksuzne garaže, sagrađene ispred kuće. Obje su obložene mramornim pločama.


S PONISTRE SE VIDI ŠOLTA I NEKADAŠNJA TITOVA VILA
Prostranim prizemljem dominira veliki dnevni boravak sa staklenim stijenama, a pogled puca na Meštrovićev kaštelet i otok Šoltu. U prizemlju je i prostrana kupaonica u kojoj je ugrađen jacuzzi od 150.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Raziel CRO 21.11.2009.

    Boli me qurac.

  • dujka 21.11.2009.

    Da li znate koliko bi penzionera moglo dobiti božičnicu od toga novca? Da dobiju samo 100,00 kn više, samo mi se čini da ove godine neće dobiti ništa, baš zbog ovakvih koji plivaju u novcu. Nije Kerum sam, ima ih još. Zaboravili su nagraditi one koji su im omogućili takav život. Novinari bi uz ovakav članak trebali obznaniti koliko jedan prodavač mjesečno ima radnih sati i kolika im je plaća.

  • user_21904 21.11.2009.

    Kerum i Fani grade dom...mislite Kerum gradi dom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare