To je to što me zanima!

Kick-bokseri osumnjičeni za silovanje brane se sa slobode

Braća Z. B. (22) i I. B. (23) se terete da su 24. srpnja 2013. na njihovoj zagrebačkoj adresi stanovanja djevojku pozvali u stan na druženje, a onda je prisilili na odnose
Vidi originalni članak

Braća Z. B. (22) i I. B. (23), poznati i priznati kick-bokseri, izaći će u ponedjeljak iz Remetinca u kojemu su proveli gotovo dva mjeseca zbog sumnje da su 24. srpnja u večernjim satima u Zagrebu višestruko silovali jednu djevojku.

Vanraspravno vijeće Županijskog suda u Zagrebu prihvatilo je već ranije prijedlog obrane za jamčevinom od po milijun kuna za svakoga kako bi se mogli braniti sa slobode. No, kako novac nije stizao na račun suda, Vanraspravno vijeće prihvatilo je i jamčevinu u vidu upisa založnog prava na nekretnine u istom iznosu.

Prijetili joj premlaćivanjem ako ne pristane na spolni odnos

U zagrebačkom zatvoru braća kick-bokseri iz okolice Šibenika bili su zbog opasnosti od ponavljanja djela i utjecaja na svjedoke. 

Podsjećamo, braća se terete da su 24. srpnja 2013. na njihovoj zagrebačkoj adresi stanovanja djevojku pozvali u stan na druženje. Tamo su joj, navodno, zaprijetili premlaćivanjem ako "ne pristane na spolni odnos kao i na sve radnje koje će tražiti od nje". Vidjevši da se ne da, prema navodima tužiteljstva, 22-godišnjak ju je snažno ošamario pa je ona pala na tlo, nakon čega mu se u višestrukom silovanju pridružio i godinu stariji brat.

Djevojka ih je prijavila policiji nakon čega su ih uhitili.

>>> Dvojica braće osumnjičenih za silovanje nisu MMA borci

Idi na 24sata

Komentari 35

  • jackpack 28.09.2013.

    Već ima prijavljena dva silovanja, ovo joj je treće, prijateljicu prijavila za svodništvo, a oca za obiteljsko nasilje. Svi su oslobođeni, samo otac kažnjen. A poslije navodnog silovanja bila je glavna na Zrću.

  • Jasna229 28.09.2013.

    Hm, čudno neko silovanje, čula sam da je mala već imala takovih istupa i prije. Kad su braća izišla iz zatvora, dočekalo ih je desetak djevojaka, pa šta su onda i one htjele biti silovane?!

  • luka nola 25.09.2013.

    u ovakvoj državi će se braniti sa slobode naravno..branili bi se oni meni iz zatvorske ćelije koju bi dijelili sa grupom napaljenih homoseksualaca

Komentiraj...
Vidi sve komentare