To je to što me zanima!

Kaos na autocestama: Nesreće na A2, A3, A4... Gužva i na ZG obilaznici. Kilometarske kolone

Zbog prometne nesreće na autocesti A2 Zagreb-Macelj između čvorova Zaprešić i Jankomir (58+750 km) u smjeru Zagreba vozi se usporeno u koloni od oko šest kilometara, izvijestio je na svojim stranicama HAK.
Vidi originalni članak

Velike gužve nastale su danas u okolici Zagreba.

Zbog prometne nesreće na autocesti A2 Zagreb-Macelj između čvorova Zaprešić i Jankomir (58+750 km) u smjeru Zagreba vozi se usporeno u koloni od oko šest kilometara, izvijestio je danas na svojim stranicama HAK.

No tu nije kraj prometnim nesrećama i kolonama...

- Zbog prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici (A3) na 17+200 km između čvora Lučko i čvora Zagreb zapad u smjeru Bregane, vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h - javlja HAK.

Tu je i prometna nesreća na autocesti A4 na 94+100 km između čvora Sesvete i čvora Zagreb Istok u smjeru Zagreba. Vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h

OPREZ I STRPLJENJE HAK: Nesreća na zagrebačkoj obilaznici, kolona duga 6 km

- Kolona vozila u pokretu na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvora Buzin i čvora Zagreb zapad u smjeru Bregane, vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h. Kolona vozila proteže se oko tri kilometra - javlja HAK.

Dodaju kako su "Kolnici mokri i skliski u priobalju te mjestimice u unutrašnjosti. Povremena su usporavanja zbog veće gustoće prometa na gradskim prometnicama i obilaznicama te u zonama radova i privremene regulacije prometa. Potreban je dodatan oprez i strpljenje."

A tu je i sanacija na Jadranskom mostu.

REGULACIJA PROMETA Počinje nova faza obnove Jadranskog mosta, promet će biti otežan idućih šest mjeseci

Sanacijski radovi na Jadranskom mostu počinju u ponedjeljak 4. ožujka, zbog čega će šest mjeseci biti otežano prometovanje mostom. Za vrijeme izvođenja radova, za promet će biti zatvoren istočni kolnik mosta, a sav promet odvijat će se dvosmjerno po zapadnom kolniku, u dva prometna traka za svaki smjer. Posebna regulacija prometna već je počela u subotu.

U zoni radova na Jadranskom mostu bit će onemogućeno kretanje pješaka i biciklista, koji će biti preusmjereni preko starog Savskog mosta. Također, prometovanje teretnih vozila privremeno će biti zabranjeno, kao i izlaz vozila iz smjera Riječke ulice prema Jadranskom mostu.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • nec.1996 04.03.2024.

    sto gorivo skuplje sve vise auta ,ko da se vozimo na vodu.

  • maj 04.03.2024.

    Kad će početi te luđake po autocestama drastično kažnjavati i naplačivati im štetu koju naprave ostalim vozaćima i firmama zbog kašnjenja.A ti luđaci su ti koji telefoniraju u vožnji,koji se zezaju sa ostalim putnicima i ne prate vožnju,Koji iskaću pred druge automobile jer im se žuri,koji ne drže sigurnosni razmak,koji se voze po lijevoj traci i koće normalni promet.

  • shadow x 04.03.2024.

    To ti je kad svaka prosječna obitelj u HR ima min.2,3 auta i svi se po jedan voze u autu, volimo komotnost i privatnost

Komentiraj...
Vidi sve komentare