To je to što me zanima!

Kilometarske kolone stvaraju se kod Zagreba od ranog jutra: Na A3 kolona oko šest kilometara

Od ranog jutra stvaraju se gužve na zagrebačkoj obilaznici. Zbog prve faze radova između čvorova Jakuševec i Kosnica te Zagreb istok i Križ stvaraju se kolone i vozi se usporeno
Vidi originalni članak

Zbog vjetra, na Jadranskoj magistrali između čvorova Novi Vinodolski i Senj zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle, upozoravaju u srijedu ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK).

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama. Na cestama gdje su u tijeku radovi moguće su gužve i zastoji. 

POČELI RADOVI FOTO Snimke iz zraka: Evo kako izgledaju kilometarske kolone kod Zagreba. Duge su i po 9 km!

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zbog pripremne faze radova i postavljanja privremene regulacije na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Jakuševec i Kosnica te na autocesti A3 Bregana-Lipovac između naplatne postaje Zagreb istok i čvora Križ, vozi se usporeno. 

- Između čvorova Otok Svibovski i Kosnica u smjeru Bregane vozi se jednim trakom u koloni od oko 6 km - navode iz HAK-a. 

Problemi za vozače su i između čvorova Zagreb istok i Sesvete na A4 u smjeru Zagreba zbog postavljanja privremene signalizacije za radove između Kosnice i Jakuševca. Kolona je duga oko 2 kilometra.

RADOVI NA OBILAZNICI FOTO Pogledajte kako izgledaju kilometarske gužve u Zagrebu

Nakon postavljanja privremene regulacije, vozit će se jednom stranom kolnika s po dva sužena prometna traka u oba smjera između čvorova Jakuševec i Kosnica te jednom stranom kolnika s po jednim prometnim trakom u oba smjera između naplate Zagreb istok i čvora Križ. U oba smjera mogući su zastoji te se preporučuje korištenje obilaznih pravaca.

HAK najavljuje i kako će biti zatvoren čvor Ivanić Grad iz smjera Zagreba u smjeru Ivanić Grada (obilazak je preko čvora Rugvica) te iz smjera Ivanić Grada u smjeru Lipovca (obilazak je preko čvora Križ). Zatvoren će biti i dio čvora Jakuševec (ulazni krak čvora Jakuševec na autocestu A3 u smjeru Lipovca). 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • AnteVukušić_1 12.04.2023.

    Da li ovo netko namjerno minira turističku sezonu...ili su toliko glupi da ne znaju organizirati radove bez haosa.

  • domo 12.04.2023.

    Evo prošli ti dionicu prije pola sata i gužva je, ali malo se to preuveličava. Stalno na narodnom ponavljaju da je kolona od ikea centra kroz slavonsku do grada, a to prošli za 15 tak minuta. Kolone su preko obilaznice prema NZ. Ono što je baš cirkus je to što su zatvorili jednu traku autoceste od Križa pa skroz do naplatnih tako da se preko 20 km vozi jednim trakom. Naravno da nema r od radova na tom potezu i to je problem. Država treba uvjetovati pri postavljanju javnih poziva za izvođenje tih radova maksimalno kratak rok kako bi se odrađivali ti radovi u 3 smjene da se što prije napravi. Po najavi planirani radovi su preko 50 dana što znači kolaps cijelo vrijeme

  • Ibra07 12.04.2023.

    Sljedecih 90 dana ce bit ovakve guzve zbog radova na duzini od 9km

Komentiraj...
Vidi sve komentare