To je to što me zanima!

'Kim je vjerojatno luđak, ali ja to ne vidim, on je kao dijete...'

Vjerujem da mogu pomoći u otvaranju pregovora između naših zemalja. Želim otvoriti vrata kako bi napokon uspostavili komunikaciju, rekao je Rodman...
Vidi originalni članak

Bivši košarkaš Dennis Rodman progovorio je u televizijskoj emisiji o svom neobičnom prijateljstvu sa sjevernokorejskim vođom Kim Jong-unom. 

- On je vjerojatno luđak, ali ja to ne vidim, rekao je Rodman i dodao kako ga je, kad je prvi put došao u Sjevernu Koreju, Kim odmah upitao može li mu vjerovati. 

- On vam je kao dijete, rekao je Rodman na što je voditelj dodao:

- Da, dijete s nuklearnim oružjem u ruci.

Dennis je potom nastavio:

- Ja ne sudim ljude po njihovom porijeklu, boji kože...svi smo ljudska bića. Svaki put kad odem tamo vidim koliko je toga Kim napravio za ljude, priča Rodman. 

MOŽDA IH I POMIRI Rodman mirotvorac se nudi da pomiri Trumpa i Kim Jong-una

Kaže i kako ne vjeruje da je Sjeverna Koreja spremna na rat sa SAD-om:

- Vjerujem da mogu pomoći u otvaranju pregovora između naših zemalja. Želim otvoriti vrata kako bi napokon uspostavili komunikaciju, prenosi Daily Mail.

Jesu li to slučajno pokazali atomsku bombu?

I dok Rodman umiruje javnost, svijet se bavi spekulacijama ima li Jong-un atomsku bombu i je li ju sasvim slučajno pokazao. 

U snimci s konferencije za medije koju je prikazala tamošnja televizija posebno je upečatljiva bila jedna fotografija na zidu. Na njoj je bivši lider Kim Jong-il koji stoji pokraj "nepoznate naprave" za koju neki nagađaju da bi mogla biti atomska bomba. 

Pretpostavlja se da je fotografija nastala u razdoblju između 2006. i 2009. godine kada je Pyongyang izvodio brojne nuklearne pokuse. 

Ipak, neki tvrde kako je riječ o fotomontaži jer u to doba, pretpostavlja se, Sjeverna Koreja nije imala znanstvenike koji su u stanju usavršiti atomsku bombu, donosi Daily Mail.

IMA 'NADNARAVNE MOĆI' U kožnim cipelama? 'Vođa Kim osvojio planinu od 2744 metra'

Idi na 24sata

Komentari 78

  • dragan1967 16.12.2017.

    Bajka: I dođe Rodman i stvori novi svijet :) Pomiri amere i koreance.. a poješće ih ISIL i ostalih puno neprijatelja

  • Miške 16.12.2017.

    - On je vjerojatno luđak, .. poslije te izjave buju te pojeli psi ako kročiš u Sjevernu Koreju. Prepotentni..( ne smijem reći)

  • Deleted user 16.12.2017.

    Kim Jong_un je stvarno veliki vođa i doživjet će kao predsjednik duboku starost a vi koji ga ne volite grizite si jaja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare