To je to što me zanima!

Kim Jong-un tetka pogubio, a teti je dao prestižnu funkciju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kim Kyong-hui (67), teta Kim Jong-una je imenovana u subotu za članicu odbora za pokope sjevernokorejske vladajuće stranke. Njezinog supruga je dao smaknuti
Vidi originalni članak

Kim Kyong-hui (67), teta Kim Jong-una je imenovana u subotu za članicu odbora za pokope sjevernokorejske vladajuće stranke. To je u Sjevernoj Koreji prestižna funkcija. Za razliku od svojeg supruga ona je očito i dalje u milosti režima. Njezin je suprug Jang Sung-teak, podsjetimo, pogubljen prošli tjedan i to nakon kratkog suđenja za veleizdaju. Bio je optužen za pokušaj državnog udara s grupom sebi odanih ljudi.   

Inače, Jang Sung-teak je bio drugi najutjecajniji čovjek u Sjevernoj Koreji i jedan od najbližih savjetnika Kim Jong-una. Bio je na poziciji potpredsjednika moćne Nacionalne komisije za obranu te  opće prihvaćen kao jedna od najutjecajnijih osoba u Sjevernoj Koreji nakon Kim Jong-una. Štoviše, upravo je on zaslužan za njegov uspon na mjesto sjevernokorejskog vođe.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • j00k3r 17.12.2013.

    za sve je kriv njegov mali jonny! hahahahahahahaha...... lol

  • skypilot 16.12.2013.

    Ako se Tetak motao oko mladih fufica onda mu je ona namjestila pušku.Otišla je nećaku i požalila se da cuga i kurva se okolo i neka mu ovaj malo da po repu.On je to shvatio kao kontrarevolucionarnu djelatnost i doviđenja dragi tetak.

  • KimYongSung 16.12.2013.

    ja kao predstavnik dinastije Kim Yong odlučno odbacujem ove napade zapadnjačkih medija na svoju zemlju. Odgovorno tvrdim da je tetak živ i zdrav, i nalazi se u Kini na godišnjem odmoru! Živio Dragi vođa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare