To je to što me zanima!

Kiro postao biker “Kum” i poveo povorku motorista

Bivši Yubito ministar defilirao je Viroviticom na “bijesnoj pili” dok se uz njega pripijala supruga Sanja. Kroz grad ih je pratilo 100-tinjak bikera
Vidi originalni članak

Bivši ministar policije i aktualni gradonačelnik grada Virovitice Ivica Kirin posljednjih je mjeseci zaljubljenik u motocikle. “Kiro” je postao član virovitičkog Moto kluba “Kumovi”, a u subotu je na 3. virovitičkim susretima motociklista, odjeven poput pravog bikera, sa suprugom Sanjom na motociklu predvodio defile s više od stotinu sudionika motociklističke priredbe. Mimohod motociklista upriličen je povodom Dana grada Virovitice i blagdana “Rokovo”. Uz brojne sadržaje, bikeri su najavili i striptiz gošće iz susjedne Mađarske ili Rusije, a za nedjelju je najavljena 1. super moto utrka u gradskom središtu Virovitice. Utrka će se  bodovati za Otvoreno prvenstvo grada Zagreba. Očekuje se da će na susretima motociklista u Virovitici sudjelovati više od tisuću bikera iz Hrvatske i inozemstva.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 1Broj 10.08.2008.

    pa sta i ako mu naplate kaznu?

  • vrelac 10.08.2008.

    ćemu služi kaciga????? pita se Kiro sa svojom ekipom

  • zebra 09.08.2008.

    A gdje mu je zaštitna kaciga?!Kao i ostalima!Hrvatska policijo, bivši vam ministar krši Zakon o sigurnosti u cestovnom prometu!Da li je dobio kaznu?Moš si mislit!imate fotografije koje sada po vašem vrijede kao dokaz na sudu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare