To je to što me zanima!

Mogu sama za sebe potpisati? Aaaaa, pa nisam to niti znala

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Predsjednik Josipović bio je zaštitnik politike ove Vlade i zbog toga pozivam građane da mi se pridruže, rekla je na Trgu bana Jelačića Grabar Kitarović
Vidi originalni članak

Predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović ocijenila je u utorak da je njezin protukandidat Ivo Josipović ''čovjek bez vizije i programa koji u pet godina nije učinio ništa''. Tijekom posjeta volonterima na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, koji prikupljaju potpise za njezinu kandidaturu, kazala je da je njezin protivnik duboka gospodarska i socijalna kriza.

-  Poštujem gospodina Josipovića kao profesora, ali kao predsjednik nije bio dobar i zato držim da je potreban zaokret - rekla je Grabar Kitarović dodajući kako će voditi pozitivnu kampanju s naglaskom na gospodarskim pitanjima.

- Vrijeme je da krenemo u bolji život i dosta je defetizma i malodušja i treba nam optimizam. Nećemo dopustiti ikome, pogotovo predsjedniku države, da govori da ona neće biti bogata i prosperitetna, jer to nije točno. Predsjednik Josipović bio je zaštitnik politike ove Vlade i zbog toga pozivam građane da mi se pridruže - rekla je.

"Ma, šalim se"

Kada su joj novinari rekli da može dati potpis za svoju kandidaturu upitala je:

- Mogu sama za sebe potpisati? Aaaaa, pa nisam to niti znala - kazala je Kolinda kroz smijeh i dodala: "Šalim se".

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 255

  • krapinek 28.11.2014.

    "ona koja se sluša" u afganistanu neka se tamo i kandidira

  • ludom 26.11.2014.

    Ja vas sve te "kandidate" pozivam da kada primite svoje plaće, darujete nešto onoj curici iz pučke kuhinje, jer je vjerojatno zahvaljujući vama svima tamo i završila, a ona na žalost nije jedina. Dok se vi tamo, razbacujete milionima, djeca nam gladuju. Kako vas nije stid? Ja ne bih mogao spavati. Ta neosjetljivost pokazuje kakvi ste ljudi. Ljudi i čitave porodice su na rubu gladi, a vi za te svoje gluposti od kampanja imate na raspolaganju milijune. Od mene glasa niti jedan kandidat ne će dobiti. A to bih savjetovao i svim hrvatskim poštenim biračima.

  • hadzostrogi 26.11.2014.

    A ti bi rado bila zaštitnik karamarkove politike .

Komentiraj...
Vidi sve komentare