To je to što me zanima!

'Kitarović, mičite prste s SDP-a! Niste dostojni svoje funkcije'

Kitarović je za čelnika SDP-a kazala kako su ga 'vlast i moć pretvorili u arogantnu i konfliktu osobu'. Maras je tu izjavu oštro kritizirao i rekao da je predsjednica zadnja koju SDP-ovci žele čuti
Vidi originalni članak

Gordan Maras, član predsjedništva SDP-a gostovao je na N1 televiziji gdje je oštro kritizirao izjave Kolinde Grabar Kitarović o Zoranu Milanoviću.  Kitarović je za čelnika SDP-a kazala kako su ga 'vlast i moć pretvorili u arogantnu i konfliktu osobu'.

- Vrlo je jasna moja poruka predsjednici - gospođo Kitarović, mičite prste s SDP-a. Vi ste zadnja osoba koju članice i članovi stranke žele čuti da dajete sud o SDP-u. Maknite svoje prste s SDP-a. Ne mislim da je predsjednica dostojna funkcije koju obnaša gdje likuje na osobnoj razini - poručio je Maras.

Idi na 24sata

Komentari 288

  • andrijaxyz 19.09.2016.

    Arogantan i plitak, nema ozbiljnost i mudrost. Ako predsjednica nije po guštu, suzdrži se, ipak si ti neka institucija koja mora uvažavati instituciju predsjednice /tvoje/ države. Ili ti postaješ upitan. No teške su teme za tvoj renome.

  • santol1 18.09.2016.

    Pitanje administratoru: kojim pravom me sankcioniraš kada sam dotičnog nazvao političkim vrtnim patuljkom (i brišeš mi komentar!?), a ostavljaš komentar u kojem se Predsjednica naziva štracom!? Ili vi u beogradu ne znate što znači štraca!?

  • nensi1212 17.09.2016.

    kak si lepi ko slika glavica glatka pol slova ne govoriš rođen spreman kmer

Komentiraj...
Vidi sve komentare