To je to što me zanima!

Kladio se te dobio 220.000 kuna i od tada ga napadaju

Petra T. (25) upozorili su par dana ranije da će ga mladić napasti, a očekuje još napada. Sve je to, kaže, zbog novca koji je osvojio na kladionici
Vidi originalni članak

Splićaninu Petru T. (25) u utorak je poznanik (18) pokušao oteti torbicu misleći da u njoj nosi puno novca. Naime, Petar je nedavno osvojio 220.000 kuna na kladionici, a vijest o dobitku u trenu se proširila. Napadač je Petru iskočio pred službeni kombi i mahao mu rukama da stane na križanju ulica Put sv. Ižidora i Put Točila. Napadač se zatim zaletio k suvozačevim vratima i zgrabio torbicu sa sjedala. Međutim, Petar je također zgrabio torbicu i nije puštao. Nekako je uspio nagovoriti lopova da mu vrati torbicu pokazavši mu da ima samo 220 kuna. S lopovom su bila trojica pomagača, no ipak su odustali od pomaganja dok su se ova dvojica natezala oko torbice. Petar je za Slobodnu Dalmaciju ispričao da su ga par dana ranije upozorili da će ga mladić napasti i dodao kako očekuje još napada. Policija traga za lopovom koji već ima dosje.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • terika 19.03.2009.

    glupog li clanka,covjek zna ko ce ga napasti i znaza bi ce jos napada

  • enya 19.03.2009.

    da dobijem na neznam lotu ili sl. sigurno nebi to izjavila na sva zvona upravo zbog ovakvih situacija.

  • PapaŠtrumpf 19.03.2009.

    Da je bilo napadača spremiti odmah iza rešetaka na 5 godina - slijedeći bi se zapitao što radi, ali kako u nas ne funcionira ni policija, ni sud a onda se čude kako je kriminal u porastu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare