To je to što me zanima!

Klarin: Vlada ne zanemaruje Knin, dali smo 35 milijuna kn

Milanović kada nešto radi ne voli veliku pompu. On nije političar koji će zalijepiti dvije pločice da bi se time dokazao da podržava završetak crkve, rekao je Klarin
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik i predsjednik Županijske organizacije SDP-a Ivan Klarin s današnje konferencije za novinare odbacio je tvrdnje kninske gradonačelnice Josipe Rimac o tome kako Vlada RH zanemaruje Knin i proslavu 20. obljetnice Oluje u ovom gradu.

- Zoran Milanović kada nešto radi ne voli veliku pompu i slikanje. On nije političar koji će zalijepiti dvije pločice da bi se time dokazao da podržava završetak crkve - rekao je Ivan Klarin i podsjetio da je Vlada RH izdvojila deset milijuna kuna da bi se Crkva Gospe Velikog Hrvatskog Krsnog zavjeta završila do 20. obljetnice Oluje.

Klarin je iznio i podatak da je Vlada ove godine izdvojila ukupno 35 milijuna kuna za projekte koji su usko vezani za proslavu Oluje. U taj iznos ubrojeno je 15 milijuna kuna za uređenje Tomislavove ulice koja će biti otvorena 1. kolovoza, 2,5 milijuna kuna za dug koji je ostao od gradnje spomenika Oluji od 2,5 milijuna, Ministarstvo kulture pokrilo je dvije trećine troškova Muzeja Oluje...

- Za ovako važnu obljetnicu mi u SDP-u ne želimo raditi podjele jer smatramo da je blistava pobjeda u Domovinskom ratu pobjeda svih naših građana bez obzira kojoj političkoj opciji pripadali - rekao je Klarin.

Idi na 24sata

Komentari 123

  • bosanacbolan 22.07.2015.

    Ma čuj ga samo: Vlada dala, Milanović pomogao...... A od čijih novaca kriminalisti jedni dabi nijedni? ONA se guzleša prešetava kroz Hrvatsku o narodnom trošku, onaj PRDONJA (lepi cane) dijeli i šakom i kapom narodni novac, gradi crkve umjesto proizvodnih pogona..... ma dokle će to trajat bando lopovska neotesana?

  • liliana 22.07.2015.

    Šta ćemo slaviti u Kninu,onu vojsku blokiranih?Bolje da ste za taj novac izgradili tvornicu da ljudi imaju gdje raditi.

  • liliana 22.07.2015.

    35 milijuna kunaza proslavu,bravo,a četvrtina stanovništva u Kninu na socijali.To je posao.Katasrofa.Kruha i igara,ali kruha nedaju.Sramota toliki novac razbacivati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare