To je to što me zanima!

Klepetan se vratio Malenoj! I to na isti dan kao i prošle godine

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Najpoznatije hrvatske rode opet su skupa. Klepetan se vratio na isti dan kao i prošle godine samo nekoliko sati ranije. Njegova Malena nestrpljivo ga je čekala
Vidi originalni članak

U ponedjeljak ujutro u pet sati rodi Malenoj u Brodski Varoš kod Slavonskog Broda iz daleke Afrike doletio je Klepetan

Rodan je svojoj voljenoj, koja ga godinama dočekuje u njihovom gnijezdu jer zbog slomljenog krila ne može letjeti, došao nekoliko sati ranije ali u isti dan kao prethodnih godina.

Rodu Malenu su prije 20 godina lovci pogodili u krilo. Nije više mogla letjeti na jug, pa je brigu o njoj preuzeo Stjepan Vokić iz Brodske Varoši. Prije 12 godina, Malena se zaljubila u rodana Klepetana. 

Kako ona ne može zimi letjeti u toplije krajeve, Klepetan odlazi sam, ali se svakog proljeća vrati u Malenino gnijezdo.

Svake godine kada se vrati prvo ode Malenoj. Ona se vrti u krug, ne zna što bi od sreće. Nakon toga Klepetan sleti na igralište gdje ga čeka Stjepan s kantom punom ribe. Malena tada postane malo ljubomorna, ali on brzo pojede i vrati se dragoj. 

Uz Stjepanovu pomoć, Malena i Klepetan podigli su preko 40 mladunaca. 

Idi na 24sata

Komentari 252

  • rektum 25.03.2014.

    Ja mislim da je njemu malena jeftinija od oni afrički lajdri zato on i vozi ovako daleko , e moj klopotane imaš l fiskalnu da malenoj račun izdaš

  • _petra_ 25.03.2014.

    preslatki su

  • vidum 25.03.2014.

    Gledao sam i slušao gospodina Vokića koji reče da je svake godine Klepetan dolazio 24. 3 OSIM PROŠLE GODINE kad je zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, zakasnio par dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare