To je to što me zanima!

Klerisa Zagorec od muža traži 42.800 kn dugovanja

Tvrtku Hvar građenje je 2005. godine osnovala Sambuca Establishment iz Lihtenštajna, a stečaj je pokrenula tvrtka Adriatic Coast Development
Vidi originalni članak

Klerisa Zagorec, direktorica tvrtke Viktor Koncept, od tvrtke svog supruga Vladimira Zagorca, Hvar građenje, potražuje 42.800 kuna dugovanja. Istovremeno Hvar građenje od Klerisine tvrtke potražuje povrat pozajmice od oko milijun kuna. Potraživanja i dugove su u utorak iznijeli na ročištu u stečajnom postupku na Trgovačkom sudu u Zagrebu koju su pokrenuli nad Zagorčevom tvrtkom Hvar građenje. Tvrtka nizu vjerovnika duguje oko sto milijuna kuna, piše Jutarnji list. Stečajna upraviteljica Branka Malbašić je utvrdila kako tvrtka nema novca, osim zemljišta nad kojima je hipotekarni kredit. Tvrtku Hvar građenje je 2005. godine osnovala Sambuca Establishment iz Lihtenštajna, a stečaj je pokrenula tvrtka Adriatic Coast Development Sunčice Lalić i Dragana Jurilja koja potražuje oko 12 milijuna kuna. Lalić je rekla kako se odvjetnik Hodak žalio na presudu u njihovu korist te je slučaj na Visokom trgovačkom sudu. Klerisa Zagorec navodno ne komunicira s Hodakom jer ga krivi za presudu izrečenu suprugu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • trešnja 21.09.2010.

    Koje su to isprepletene niti,a sve u svrhu pranja love...barem odvjetnici kupe ogroman novac.Ova je država dobra jedino za odvjetnike,njima nikad nije bolje išlo,sve lopov do lopova,a puni para !!!

  • user_27152 21.09.2010.

    prevaranti u krvi

  • pipi-duga-čarapa 21.09.2010.

    ko ti ime dade,Klerisa,ha ha ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare