To je to što me zanima!

Klinci će kraj srednje proslaviti, iako ih Zagreb ružno ignorira

Upoznavanje uživo sa srednjim školama mnogoj je neodlučnoj djeci pomoglo da izaberu školu. I to u glavnom gradu Hrvatske, gdje je zaista velika navala na gimnazije
Vidi originalni članak

Grad Zagreb neće ni ove godine organizirati Norijadu - proslavu zadnjeg dana škole za učenike završnih razreda srednjih škola, ali ni manifestaciju “Dojdi, osmaš”, gdje su učenici koji ovo ljeto upisuju srednju školu imali priliku upoznati što im zagrebačke srednje nude u svojim programima. Kako su pojasnili za portal srednja.hr, zbog tek nedavno ukinutih epidemijskih mjera nemaju vremena organizirati ove događaje jer maturantima nastava završava za nešto više od mjesec dana, 25. srpnja.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • vinja 19.04.2022.

    Nejasno mi je zašto maturantima treba nešto organizirati bilo koji grad ili mjesto u kojem pohađaju školu. Sjećam se svoje mature iako je bilo davno, ali kao uzrast bili smo isti.. U dogovoru i s pomoći svojih razrednika organizirali smo svoje maturalne zabave. Osmislili smo igrokaze, predstave, tombole i slične vrti zabave. Trebao nam je samo prostor u kojem bi to realizirali. To smo dobili. Uzvanici su bili roditelji, prijatelji, građani koji su nam donijeli, hrane, kolača i pića, pa smo bez rasipanja brašna zaustavljanja prometa, ostavljanja smeća, lijepo i veselo proslavili svoju punoljetnost. Dakako, uzvanici su otišli kući, a mi smo nastavili svoje veselje, onako opušteno, ali bez nekih incidenata. Usput, zaradili smo i nešto novaca na tomboli koji smo iskoristili za maturalno putovanje onim kolegama koji nisu mogli sami snositi troškove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare